14 & 15 december grote Kerst Show!

De donkere dagen zijn weer aangebroken, tijd dus voor onze gezellige Kerst Show. Glühwein, snert, wafels en een gezellige en gemoedelijke sfeer zullen tijdens deze dagen te vinden zijn op het terrein. En natuurlijk vooral veel top occasion campers. De laatste weken zijn er weer vele mooie occasions binnengekomen in diverse prijsklassen en categorieën.Daarnaast zijn er nog enkele campers van de verhuurvloot 2018 die nog niet verkocht zijn en die staan te trappelen om een nieuw baasje te vinden.

Campers vanaf een half jaar oud maar tegen bijzonder scherpe prijzen. Bus campers, half integralen en integraal campers van de merken Adria, Burstner, Clever, LMC, Sunlight en Dethleffs. Bijna alle campers zijn uitgevoerd met Automaat!Wij zijn dealer van Clever bus campers het Amerikaanse merk THOR en kan tevens campers van de merken Sunlight en Dethleffs nieuw leveren. Voor deze merken kunt u bij Oortgiese Campers dus terecht voor een geheel nieuwe camper die helemaal naar uw wensen is samengesteld.

Tijdens de Show dagen zal er ook weer een aantrekkelijke actie zijn! Bij aankoop van een camper tijdens deze dagen kunt u zelf tot 1000,- Euro aan accessoires Gratis uitkiezen op de door u aangeschafte camper!Iedereen is 14 en 15 December van harte welkom tussen 9.30 en 17.30 op Dambroek 16A in Baak. Meer informatie hierover of over alle verkoop Campers op: WWW.OORTGIESE-CAMPERS.NL of 085-773 10 22

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *