16 tot en met 19 Oktober najaar Show!

Beste Camper Liefhebbers,

2020 is een jaar geworden dat wij met zijn allen niet snel zullen vergeten. De Corona crisis treft ons allemaal, en ook wij (het Oortgiese Team) hebben er dit jaar mee te maken gehad. Na een extreem spannend, droevig en rustig voorjaar zijn wij in een stormloop terecht gekomen waarin het leek dat iedereen in Nederland een camper zocht.
En ook nu blijft de vraag naar campers maar door gaan. Al met  al kunnen wij dus gelukkig terug kijken op een goed seizoen.

Ondanks de bijzondere situatie waarin wij nu met zijn allen zitten hebben wij toch besloten om onze jaarlijkse najaar show  door te laten gaan. 
Dit jaar zal de opzet door de corona crisis uiteraard wel anders zijn dan andere jaren.

Ten eerste hebben wij de dagen uitgebreid met de vrijdag en de maandag waardoor iedereen wat meer gespreid kan komen. Dit jaar dus van vrijdag 16 tot en met maandag 19 Oktober.
Daarnaast zullen wij dit jaar het voornamelijk buiten organiseren zodat iedereen de ruimte en frisse lucht krijgt die nodig is, en natuurlijk zullen looproutes etc. dusdanig zijn dat 1,5 meter gewaarborgd is.

Uiteraard zal er ruim voldoende gelegenheid zijn voor het ontsmetten van de handen.

Wij zullen nog steeds de inwendige mens voorzien, maar ook in afgeslankte vorm. Geen lekkere warme wafels dit jaar dus 🙁 . 

Wij denken op deze manier toch een gezellig maar ook veilig weekend op te kunnen zetten met veel camperplezier.


De campers van onze huurvloot 2020 (die nog niet verkocht zijn) zullen te koop staan, als ook een ruim assortiment aan top occasion campers. Voor ieder  budget is er wel iets te vinden.

Voor de verhuur zullen wij in ieder geval van ieder type een camper hebben staan zodat de mensen die willen boeken alles weer goed kunnen vergelijken.  Helaas nog niet de nieuwe modellen, want die staan nog in bestelling.
Tip voor diegene die al weer plannen hebben voor 2021, wacht niet tot de opendag! De planning loopt nu door de crisis nog sneller vol als anders. Wij zouden het erg vervelend vinden dat vaste huurders achter het net vissen.

Vanaf vrijdag 16 tot en met maandag 19 Oktober zijn jullie van harte welkom tussen 10.00 en 17.00.

 Parkeren kan  weer op Dambroek 16A in Baak. 

Tot dan!

Met vriendelijk groet,

Janno , Joost en het Oortgiese Team

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *