2 & 3 Maart Grote Voorjaars Show

De eerste prachtige lente dagen hebben we al weer gehad. De hoogste tijd dus voor de grote Voorjaar Show bij Oortgiese campers. Het bijna 7000 m2 grote terrein zal tijdens dit weekend weer vol staan met campers van alle soorten en maten. De laatste weken zijn er weer vele mooie occasions binnengekomen in diverse prijsklassen en categorieën. Maar ook de huurvloot voor 2019 zal grotendeels te zien zijn.

Daarnaast zijn er nog enkele campers van de verhuurvloot 2018 die nog niet verkocht zijn en die staan te trappelen om een nieuw baasje te vinden. Campers vanaf een half jaar oud maar tegen bijzonder scherpe prijzen.  Bus campers, half integralen en integraal campers van de merken Adria, Burstner, Clever, LMC, Sunlight en Dethleffs.   Bijna alle campers zijn uitgevoerd met Automaat!

Wij zijn officieel dealer van Sunlight en Dethleffs,  Clever bus campers en het Amerikaanse merk THOR. Voor deze merken kunt u bij ons dus terecht voor een geheel nieuwe camper die helemaal naar uw wensen is samengesteld.

Tijdens de Show dagen zal er ook weer een aantrekkelijke actie zijn! Bij aankoop van een camper tijdens deze dagen krijgt u een zonnepaneel helemaal gratis!

Wij bieden een totaalpakket aan als het gaat om campers. Van verhuur en verkoop tot onderhoud, APK keuringen, Accessoires en schade herstel. Mensen vinden het fijn dat ze bij één adres alles kunnen regelen voor hun camper, aldus Joost van Oortgiese campers. “Mensen zien een bekend gezicht en weten hoe wij werken. Wij vinden het persoonlijke contact met de klant erg belangrijk. Onze persoonlijke service is onze kracht. En de reden dat klanten tevreden weggaan en ook weer terugkomen.

Wij hebben inmiddels een compleet uitgeruste onderhoudswerkplaats die tijdens de showdagen te bezichtigen is. Er is een werkplaats voor het onderhoud en de APK keuringen van het bus gedeelte en nog een andere aparte werkplaats voor het onderhoud van de opbouw van de campers. Ook op het gebied van accessoires inbouw/opbouw kunnen zij in alles voorzien.

Uiteraard wordt er tijdens de showdagen voor de inwendige mens weer goed gezorgd !

Iedereen is 2 en 3 Maart van harte welkom tussen 9.30 en 17.00 op Dambroek 16A in Baak. Meer informatie hierover  of over alle verkoop Campers op: WWW.OORTGIESE-CAMPERS.NL of 085-773 10 22

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *