5 en 6 November Najaar SHOW!

5 & 6 November Grote Najaar Show bij Oortgiese campers

De bladeren kleuren weer prachtig en de dagen worden korter. Niet perse het moment om aan een camper vakantie te denken zou je denken. Niets is echter minder waar, want het loopt nu juist storm bij Oortgiese Campers. Het najaar is altijd al een periode geweest waarin veel mensen hun vakantieplannen voor de zomer al weer vastleggen of hun droom camper aanschaffen. Vandaar ook de grote najaar show op Zaterdag 5 en zondag 6 November.

Het 8000m2 grote terrein van Oortgiese Campers staat dit weekend  weer gevuld met allerlei soorten campers, van klein tot heel erg groot.  Integraal, half integraal, bus campers en alkoof, ze staan er allemaal. Weer een mooie gelegenheid dus om de verschillen tussen alle modellen te ervaren.

De vraag naar campers blijft ongekend groot. Zowel de huurcampers als de campers voor de verkoop zijn niet aan te slepen.  De huurplanning voor 2023 zit voor sommige periodes zelfs al weer vol.  De campers die voor verkoop binnen komen halen soms niet eens de website, omdat deze al verkocht worden voordat er een advertentie gemaakt kan worden.

De grote vraag naar campers is natuurlijk erg positief, maar de leveringen van nieuwe campers  blijven echter nog steeds achter. Door een gebrek aan onderdelen komt er maar mondjesmaat aanvoer van nieuwe campers. Met name de bus onderstellen zijn het grote probleem.  Tot nu toe werden de meeste campers op een FIAT bus onderstel gebouwd. Door de grote levering problemen gaan de camper fabrikanten nu ook over op andere bus merken zoals Ford, Citroen en Peugeot. De campers van 2023 zullen dus een stuk gevarieerder zijn op het gebied van het bus onderstel.

Doordat er weinig nieuwe campers op de markt komen is de vraag naar tweedehands campers enorm gestegen. Veel mensen willen niet een jaar  (of soms nog langer) wachten op hun droomcamper en gaan dus voor een jonge occasion. Oortgiese campers is voor deze groep iedere dag weer druk, in binnen en buitenland, om mooie en jonge occasions naar hun locatie in Baak te halen.

Tijdens de Najaar Show van zaterdag 5 en zondag 6 November is de locatie van Oortgiese Campers weer omgetoverd tot een feestelijk show terrein met meer dan 8000m2 aan camperplezier! Er zal een mooie selectie aan occasions te zien zijn en ook een deel van de huurvloot zal weer verkocht gaan worden. Voor wie wil huren staan alle verschillende huur modellen klaar, zodat men goed kan vergelijken wat de ideale camper is.

Tevens is er een leuke looproute door de verschillende werkplaatsen zodat er ook achter de schermen gekeken kan worden wat Oortgiese Campers allemaal in huis heeft. Dit zijn de werkplaatsen voor het bus onderhoud en APK maar ook de werkplaats voor het campergedeelte waar alle accessoires opgebouwd kunnen worden.


Tijdens de feestelijke show zal er uiteraard weer een hapje en een drankje zijn. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 op Dambroek 16A in Baak. Meer informatie hierover of over alle verkoop Campers op: WWW.OORTGIESE-CAMPERS.NL of 085-773 10 22

Tot dan!

Met vriendelijk groet,

Janno , Joost en het Oortgiese Team

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *