7 & 8 Maart grote Voorjaar Show 2020 !

7 & 8 Maart Grote Voorjaars Show bij Oortgiese Campers.

Na een stormachtig begin van 2020 is het eindelijk  zover , Lente!  De hoogste tijd dus voor de grote Voorjaar Show bij Oortgiese campers. Het al weer in omvang  toegenomen terrein van inmiddels meer dan  8000 m2, zal tijdens dit weekend weer vol staan met campers van alle soorten en maten.

En de laatste weken zijn er weer vele mooie occasions binnengekomen in diverse prijsklassen en categorieën.

Daarnaast zijn er nog enkele campers van de verhuurvloot 2019 die nog niet verkocht zijn. Campers vanaf een half jaar oud maar tegen bijzonder scherpe prijzen.  Bus campers, half integralen en integraal campers van de merken Adria, Burstner, Possl, Clever, LMC, Sunlight en Dethleffs.   Bijna alle campers zijn uitgevoerd met Automaat!

Oortgiese campers biedt een totaalpakket aan voor de camper liefhebber. Van verhuur en verkoop tot onderhoud, APK keuringen, Accessoires en schade herstel. Voor onze klanten  is het ideaal dat zij alles onder 1 dak kunnen regelen voor hun camper, aldus Joost van Oortgiese campers. “Mensen zien een bekend gezicht en weten hoe wij werken. Wij vinden dit persoonlijke contact met de klant erg belangrijk.

De compleet uitgeruste onderhoudswerkplaats is al weer uitgebreid met een nieuw gedeelte en zal tijdens de showdagen ook te bezichtigen zijn. Er is een werkplaats voor het onderhoud en de APK keuringen van het bus gedeelte en nog een andere aparte werkplaats voor het onderhoud van de opbouw van de campers. Ook op het gebied van accessoires inbouw/opbouw kunnen zij in alles voorzien.

Uiteraard wordt er tijdens de showdagen voor de inwendige mens weer goed gezorgd !

Iedereen is op 7 en 8 Maart van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 op Dambroek 16A in Baak. Meer informatie hierover  of over alle verkoop Campers op: WWW.OORTGIESE-CAMPERS.NL of 085-773 10 22

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *