Aanbod

top-onderhoud

Verkoop

Op onze prachtige landelijke locatie in Baak tonen wij een assortiment van nieuwe campers en tweedehands campers  die u kunt kopen. Tevens worden jaarlijks onze huurcampers aan het einde van het seizoen tegen scherpe prijzen aangeboden. Het betreft jonge campers van de Duitse A-merken die in onze eigen werkplaats perfect zijn onderhouden.

Uw wensen zijn onze drijfveer

In alle rust kunt u met ons de diverse campers bekijken en uw wensen bespreken. Staat uw droomcamper er niet bij, dan zoeken wij hem in ons uitgebreide netwerk. Dankzij ons maatwerk gaan al uw specifieke wensen in vervulling. Denkt u er dus wellicht over na om een tweedehands camper te kopen? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

Klik hier om uw zoekopdracht aan ons door te geven.

Thor Campers

Deze Amerikaanse top camper biedt enorme ruimte en luxe. Oortgiese is exclusief importeur en leverancier van deze ruimte reus. Veel luxe en comfort voor een concurrerende prijs.

Kijk hier voor info omtrent de Thor Campers.

Adres

Zutphen-Emmerikseweg 103
7223 DB Baak (Gelderland)

Contact

Telefoon: 06 218 22281
mail @ oortgiese-camperverhuur.nl

Openingstijden

----(na telefonische afspraak)----- ------ Ma. tm Vr. 9.00 / 17.30 ----- ------ Za. 9.30 / 16.00 -------

Laatste nieuws

16 en 17 December van 10.00 tot 16.00 grote Kerstshow op onze nieuwe locatie aan de Zutphen emmerikseweg 103 in Baak. Parkeren kunt u op Dambroek 16A