Occasions

Hieronder vind u het aanbod van top-occasion campers die wij aanbieden. Dit zijn altijd campers die door ons grondig zijn geïnspecteerd en aan al onze kwaliteitseisen voldoen. Wij leveren uitsluitend camper occasions af waar wij 100% achter kunnen staan waardoor u een camper koopt met een stuk zekerheid en service.

Staat uw ideale camper er niet bij of is hij net verkocht, neemt u dan contact met ons op en wij zoeken in ons netwerk naar de camper occasion die aan al uw wensen voldoet.

In onze top occasion vind u tevens onze ex huur campers. Dit zijn zeer jonge campers die door ons 1 tot maximaal 2 jaar in de huur zijn ingezet en daardoor zeer aantrekkelijk geprijsd. Deze campers zijn uitstekend onderhouden omdat na iedere huurwisseling alle campers bij ons worden nagekeken op diverse technische punten. U koopt dus een bijna nieuwe camper die perfect is onderhouden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Deze camper occasions worden aan het begin van het seizoen al aangeboden en u kunt dus desgewenst al vast een optie nemen op de camper van uw keuze voor als hij aan het einde van het seizoen vrijkomt. Hieronder vindt u ons aanbod top camper occasions:

Terug naar overzicht
Adria Matrix plus 670 SL Veel opties, 5 pers.
Verkoopprijs€ 81.900
Conditie Gebruikt
Automerk FIAT DUCATO
Transmissie Automaat
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 25.000 km
Brandstof Diesel
Max. toelaatbaar gewicht 3.500 kg
Aantal slaapplaatsen 5
Bouwjaar 2018
Lengte 750 cm
Breedte 235 cm
Type Half Integraal
Meer specificaties
E-mail aanbieder

Videopresentatie

Omschrijving

Cilinderinhoud CC: 2300 cc

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Garanties

Fabrieks garantie

Deze camper is voorzien van fabrieksgarantie

Aanbieder gegevens

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103
7223 DB Baak

E-mail aanbieder