Camperonderhoud Gelderland

camperonderhoud gelderland

Voor een camper is goed en regelmatig onderhoud essentieel. U zoekt een betrouwbaar adres met een uitstekende reputatie: Oortgiese Campers, centraal gelegen en goed bereikbaar in Gelderland.

Veel campers worden slechts een gedeelte van het jaar (intensief) gebruikt om vervolgens lange tijd stil te staan. Juist daarom is het van belang om ieder jaar alles goed te laten controleren en het benodigde onderhoud uit te laten voeren; het behoud van uw kostbare camper.

Onderhoud voertuig
Oortgiese Campers heeft in 25 jaar een reputatie opgebouwd om trots op te zijn. In onze volledig toegeruste werkplaats, inclusief hefbrug met 5,5 ton hefvermogen, voert Oortgiese Campers al het onderhoud aan het voertuiggedeelte van uw camper uit. Denk aan reguliere onderhoudsbeurten met uitgebreide vakantiecontroles. We controleren en vervangen waar nodig filters, olie, remmen, etc., zodat u zorgeloos met uw camper op reis kunt. Ieder jaar moet uw camper APK gekeurd worden. Wij voeren de APK en de onderhoudsbeurt graag in combinatie voor u uit; dat scheelt u tijd en geld.

Onderhoud opbouw
Ook het opbouwgedeelte van uw camper heeft regelmatig onderhoud nodig om de invloed van de elementen goed te doorstaan. In onze speciale werkplaats voor het opbouwgedeelte voeren wij alle noodzakelijke campercheck’s uit, zoals vocht- en gasmetingen. Hierna kunt u het nieuwe camperseizoen weer veilig en met een gerust hart de weg op. Herstellen van kitnaden en het reinigen van kachel- en koelkastsystemen? Slechts een kleine greep uit de mogelijkheden voor het reguliere onderhoud van uw camperopbouw. Vanzelfsprekend leveren onze gekwalificeerde werkplaatsmonteurs uiterst zorgvuldig en professioneel vakwerk af; met minder nemen wij geen genoegen.

Schadeherstel
Naast onderhoud is onze werkplaats gespecialiseerd in alle vormen van schadeherstel. Schades aan wand, dak, bodem of voertuig? Oortgiese Campers regelt het allemaal voor u. Ook voor reparaties van het voertuig- en woongedeelte van uw camper bent u bij Oortgiese Campers aan het juiste adres. Van het vernieuwen van een spiegel tot het vervangen van een versnellingsbak. Ook voor het vervangen van een kraan, herstel van lekkages of het vernieuwen van bijvoorbeeld een dakluik of koelkast staat Oortgiese Campers graag voor u klaar.

Accessoires
Naast onderhoud, reparaties en schadeherstel kan Oortgiese Campers uw camper voorzien van alle door u gewenste accessoires. Van luifels en fietsdragers tot hydraulisch levelingssysteem, van ovens en magnetrons tot nieuwe stoffering. Door ons uitgebreide netwerk profiteert u van de scherpste prijzen.

Bij ons is de klant nog altijd koning en dat horen en zien we terug in verlegenmakende en hartverwarmende verhalen en recensies. Oortgiese Camper, ook voor verhuur, verkoop, verkoopbemiddeling en stalling. Kortom, voor alles wat met campers te maken heeft. Kom gewoon eens vrijblijvend kijken en sfeerproeven bij Oortgiese Campers, waar gastvrijheid, gemoedelijkheid en een persoonlijke band nog hoog in het vaandel staan.

U bent van harte welkom, de koffie staat altijd voor u klaar!

Vakantie zoals vakantie bedoeld is: Oortgiese Campers, zorgeloos genieten!

Oortgiese Campers
Zutphen-Emmerikseweg 103
7223 DV Baak
Telefoon: 085 773 10 22

www.oortgiese-campers.nl
info@oortgiese-campers.nl

Openingstijden
ma. t/m vr. 8.30 – 17.00u.
za. 9.30 – 16.00u.

 

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *