Familie Marsman

Lang naar toegeleefd, met de camper op pad. 26 april was het dan zover, ophalen, inpakken en op naar Denemarken.
We zijn eerst richting Duitsland gegaan aangezien we halverwege de middag weggingen. Comfortabel en heerlijk gezeten allemaal.
De 27ste door naar Denemarken, een stukje met de boot en dan richting Vaellensbaek, net onder Kopenhagen. Bij een haven heerlijk rustig op camperplekken. Voor we daar aankwamen, zijn we nog ergens gestopt, hebben we een eitje gebakken in de camper en genoten van een picknickplek met de camper.
We hebben daar heerlijk 2 nachten gestaan en zijn vanuit daar met de trein naar Kopenhagen gegaan, ook daar kun je op zondag het centrum in. Eerst zijn het museum of Illusions ingegaan wat aan het begin van het winkelgedeelte zit. Echt een leuke bezigheid. Daarna geshopt en met de hop on hop off bus een tour door de city gemaakt. Even gestopt bij de kleine zeemeermin en weer door…
De maandag zijn naar vrienden van ons in Hillerod gegaan, wie wij drie jaar geleden hebben leren kennen in Frankrijk en waar nog steeds contact mee is.
De dinsdag vertrokken we vanuit hun met de camper naar Billund, een dagje Legoland hoort er ook bij. Op de donderdag 2 mei zijn we weer naar Nederland vertrokken, dit x in een keer. Wat makkelijk kon. We hebben genoten met zijn viertjes. Slapen was prima te doen met zijn viertjes en hebben door de camper en het mooie weer een topweek in Denemarken gehad.
door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *