Han & Ina

2020 Een vakantie anders dan andere jaren.
Wat doe je in tijden van corona? Je gaat op weg in eigen land.
Onze vakantie begon al met het ophalen van een gloednieuwe sunlight camper uit Baak.

Van Callantsoog naar Friesland tot aan Weerselo waar deze foto is gemaakt. In Callantsoog troffen wij onze dochter, schoonzoon en kleinzoon van 3 maanden alwaar wij onze 1e week samen hebben doorgebracht. Zij in een huisje en wij in onze gloednieuwe camper.
Met de camper nog een dagje de overtocht naar Texel gemaakt waar wij op de boot in onze camper moesten verblijven, maar met alles voorhanden hebben we toen even lekker een bakje gedaan en voor je het weet sta je op Texel. Op Texel een bezoekje gebracht aan de Brouwerij van Texel-bier, een aanrader en uiteraard helemaal het eiland rondgereden en overal stops gemaakt en alle leuke dingen van het eiland bekeken.

Na 1 week Callantsoog zijn wij met ons 2-en richting Friesland vertrokken, naar Oudemirdum, camping de Bosrand, erg leuke camping dicht bij het IJsselmeer in het Gaasterland. Mooie bosrijke omgeving alwaar wij lekker hebben gewandeld en gefietst. Wij hadden niet gedacht dat Friesland zo mooi was. Dus hier ook weer lekker genieten. Op deze camping troffen wij nog een echtpaar die bij Oortgiese een camper hadden gehuurd, ook zij waren heerlijk onderweg in Nederland.

Zo kom je na een 2e geslaagde week in je ‘achtertuin’, want zo ver is Weerselo niet van onze woonplaats Boekelo, een schitterende boerencamping met iedere ochtend dit als uitzicht.

Kortom, zo gek is het nog niet om in eigen land weg te zijn en er achter te komen dat ons land ook veel mooie plekjes te bieden heeft.

Uiteindelijk hebben we de 800 kilometer niet weten aan te tikken maar de vakantie was er zeker niet minder om.

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *