Jeanette en Jaap

Deze foto’s zeggen eigenlijk alles wat wij gevoeld hebben in deze vakantie.
Vrij zijn om heen te gaan waar je wilt want je hebt alles bij je.
We hebben met ons vieren 2 campers gehuurd en zijn naar Noorwegen vertrokken. Toen we de camper in ontvangst namen kregen we een camper met automatische versnelling. Ik vond dit eigenlijk niets want we gingen de bergen in en ik dacht dit wordt geregeld remmen. Maar niets bleek minder waar te zijn want ik kon gewoon met de hand schakelen en afremmen op de motor. Ik ben nu zo ver dat ik met een camper niets anders meer wil hebben dan een automaat want wat een genot om niet te hoeven schakelen.
We zijn met de camper over wel erg smalle weggetjes geweest maar dat heeft nooit een probleem opgeleverd. Soms achteruit maar de camper is voorzien van uitstekende spiegels en een achteruit camera en na een week kon ik de camper gewoon file parkeren. Na 2 dagen hadden we ook in de gaten hoe je een camper moet inpakken zonder bij iedere bocht of verkeersdrempel allerlei spullen te horen verplaatsen.
Wat een fantastische vakantie hebben wij gehad de ultieme vrijheid, alles bij de hand (koffie, toilet etc) en dat zelfs bij minder weer er in de camper ruimte genoeg is met 4 personen voor een hapje en drankje.
Ondanks de vele kilometers erg relaxed terug gekomen.
Als verrassing hadden we op de heenweg een heerlijke fles wijn van Thea gekregen en de eerste avond maar gelijk soldaat gemaakt.
Nogmaals de camper was geweldig en de mensen van de verhuur erg vriendelijk en service gericht.
Helaas ……de koek (bonbons) is op.
Lieve groetjes, Jeannette en Jaap

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *