Najaars Show 2021 op 30 en 31 Oktober!

Beste Camper Liefhebbers,

  Eindelijk mogen wij weer!

Het is al weer even geleden sinds onze laatste open dagen door alle corona perikelen, maar eindelijk kunnen wij weer een gezellig weekend plannen. 

Op 30 en 31 Oktober hebben wij dit gepland, en wij pakken weer als vanouds uit!

De campers van onze huurvloot 2021 (die nog niet verkocht zijn) zullen te koop staan, als ook een ruim assortiment aan top occasion campers. Voor ieder  budget is er dus wel iets te vinden.

Voor de verhuur zullen wij in ieder geval van ieder type een camper hebben staan, zodat de mensen die willen boeken alles weer goed kunnen vergelijken.  Helaas nog niet de nieuwe modellen, want die staan nog in bestelling.

Tip voor diegene die al weer plannen hebben voor 2022, wacht niet tot de open dagen! De planning loopt al erg snel vol door de grote populariteit van de camper. Wij zouden het erg vervelend vinden dat vaste huurders achter het net vissen.

Tevens zal er een leuke tour over het terrein en door de werkplaatsen zijn zodat iedereen ook eens achter de schermen kan kijken van de werkplaatsen van het voertuig en het campergedeelte. Hierbij zal er ook aandacht zijn voor alle onderhoudsmogelijkheden en accessoires die gemonteerd kunnen worden.

Uiteraard zorgen wij weer voor een hapje en een drankje zodat wij weer het feestje kunnen maken wat wij zolang hebben moeten missen.
   Zaterdag 30 en Zondag 31 Oktober zijn jullie dus van harte welkom tussen 10.00 en 16.30.

 Parkeren kan  weer op Dambroek 16A in Baak. 

Tot dan!

Met vriendelijk groet,

Janno , Joost en het Oortgiese Team      
door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *