Camper verhuur

  • Alleen nieuwe en luxe campers
  • Ruimste aanbod in modellen
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  • Zeer compleet uitgerust

“Wij maken uw vakantiedroom waar!”

Wij maken uw Vakantiedroom waar!

Camperverhuur bij Oortgiese campers

Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Je bent onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekjes en van de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Door een camper te huren, kan dit.

Uw wensen, onze zorg

Camperverhuur Oortgiese is een familiebedrijf dat al twintig jaar campers verhuurt en waar de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel staat. U wilt een luxe, comfortabele en brandschone camper huren met de zekerheid dat alles technisch in orde is. En dat voor een scherpe prijs. Uw camperhuur wensen zijn onze drijfveer. De door u gehuurde camper vakantieklaar voor uw deur afgeleverd? Een goed gevulde koelkast? Een uitgestippelde route? Wij regelen het voor u. Ook daarom keren klanten steeds naar ons terug.

Topcampers huren

Camperverhuur Oortgiese verhuurt alleen luxe, topkwaliteit campers uit de laatste series van de betrouwbaarste Duitse A-merken: Detleffs , Bürstner , LMC en Knaus. In onze volledig toegeruste werkplaats worden alle campers perfect onderhouden. Vanzelfsprekend krijgt u in alle rust een grondige uitleg over de door u gehuurde camper. Meer weten over de mogelijkheden van campers huren?

Een camper huren begint bij Oortgiese

Kom gewoon eens vrijblijvend kijken en sfeer proeven bij camperverhuur Oortgiese, waar gastvrijheid, gemoedelijkheid en een persoonlijke band nog hoog in het vaandel staan. De koffie staat altijd voor u klaar. Tot snel!

Bekend-van-SBS-6 Onze ACE bij SBS6

Drone klantenvideo in Noorwegen

Onze klanten in Noorwegen

Onze klanten in Spanje