Zeer luxe camper huren

zeer luxe camper huren

Deze zeer luxe camper is qua luxe, comfort en ruimte niet te evenaren, absolute topklasse! ;  met alle ruimte, luxe en comfort wat u zich maar kunt wensen. Door de slide outs (zijwanden die uit kunnen schuiven) ontstaat een ruimte die door weinig andere campers geëvenaard word. U kunt deze zeer luxe camper met c-rijbewijs huren voor 2 personen of uw gezin tot en met 6 personen.

Het Ultieme comfort van een zeer luxe camper met C-rijbewijs

Deze zeer luxe camper die u kunt huren met C-rijbewijs is qua comfort, luxe en design werkelijk een klasse apart. Geschikt voor een gezin met zes personen of met z’n tweetjes. Afgewerkt met hoogwaardige materialen en lederen bekleding en uitgerust met alle luxe die u zich maar kan bedenken; TV/DVD, dakairco, oven, grote koelkast, leveling systeem, aggregaat en ga zo maar door. Door zijn grote panorama ruiten word het reizen in deze camper al een belevenis op zich. Deze camper is voor diegene die op zoek zijn naar een unieke luxe camper ervaring met een camper die aan ruimte,comfort en luxe niets meer te wensen over laat.  Deze zeer luxe camper kunt u huren met een C- rijbewijs.

Het rijden in een zeer luxe camper met c-rijbewijs

Door zijn krachtige V10 motor brengt deze zeer luxe camper met C-rijbewijs  u met het hoogste comfort veilig naar uw bestemming. Zijn automatische versnellingsbak maakt het reizen in deze camper werkelijk een genot.

Bedden

Deze zeer luxe camper met c-rijbewijs heeft aan de achterzijde een slaapkamer met een royaal 2 persoons bed met hoogwaardige matrassen en een comfortabele instap. Gebruikt u deze zeer luxe camper met c-rijbewijs voor het hele gezin,  dan kunt u het hefbed eenvoudig naar beneden klappen waarmee twee riante en comfortabele slaapplaatsen tevoorschijn worden getoverd. De zithoek kan ook nog omgebouwd worden naar een 2 persoons bed.

Een zee van luxe en ruimte in deze luxe camper

Zoals geen enkele andere camper kan doen verwent deze zeer luxe camper met c-rijbewijs u en uw gasten op een smaakvolle manier. De harmonieus ingerichte woonruimte toont elegantie en karakter en bied enorm veel luxe,ruimte en comfort. Als u de pilotenstoelen in de bestuurderscabine draait, ontstaat een bijzonder luxe, ruim en aangenaam zitlandschap. U kunt zelfs zoals thuis, op de bank gaan liggen om televisie te kijken! De zijwanden die uitschuiven creëren een  zee aan ruimte die echt overweldigend is.  De luxe afwerking en uitrusting met o.a. dak airco, oven en TV/DVD maakt het geheel alsof u zich in een 5 sterren hotel waant. Vanzelfsprekend is er een ruime douche- en wc-ruimte.  De grote en luxueuze keuken in het midden van de camper geeft u het gevoel dat u in uw eigen keuken aan het werk bent. Deze zeer luxe camper met c-rijbewijs heeft enorm veel kastruimte, genoeg voor al uw vakantiebagage en meer (ook voor langere reizen). Aan de achterzijde van de camper bevindt zich een ruime garageruimte  die van beide zijden toegankelijk is. Kortom, deze zeer Luxe camper met c-rijbewijs is in zijn klasse apart en bied u al de luxe, ruimte en comfort wat u zich maar kan wensen. U kunt deze zeer luxe camper met C-rijbewijs nu bij ons huren! Graag maken wij voor u een aanbieding op maat voor het huren van deze zeer luxe camper.

Wilt u meer (technische) gegevens van de camper lezen? Deze vindt u hier.

Heeft u mogelijk interesse of vragen over deze camper of andere campers? Stel ze hieronder.

[activecampaign form=1]
door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *