Léontine en Rogier

– Van wild kamperen naar wild camperen –

noorwegen-e1415217067837Sinds jaren gaan wij naar Noorwegen en Zweden op vakantie om heerlijk te genieten van de natuur. En wat is er nou mooier dan wild en vrij kamperen? Zo gingen we dan volgepakt en bezakt met de auto op pad en zochten de mooiste plekjes. Omdat we dit jaar later in het seizoen vakantie hadden genomen, en de kans groter leek dat de weergoden mogelijk roet (lees regen, sneeuw en kou ;-) in onze vakantie konden gooien, besloten we dit jaar om een camper te huren. Het leek ons wel eens een keer relaxed, én we hadden het verdient vonden we.

Even Googelen en camperverhuurders vergelijken en al snel viel ons oog op Camperverhuur Oortgiese. Nou relaxed was het hoor, wauw wat een luxe. Niks laat op de dag en in het donker zoeken naar een geschikte slaapplek en de tent opzetten. Nee hoor, dit maal na een heerlijk stuk rijden, hup kamper aan de kant, stoel omdraaien, bakje koffie zetten en verder genieten.
noorwegen1-e1415217147286Voor ons was deze vakantie dan ook echt bijzonder genieten. We hebben prachtige plekken gezien, ook in de nachtelijke uren vanuit het slaapkamerraam.

Met tegenzin hebben we ons rijdend ‘huisje’ na de vakantie weer ingeleverd bij Janno. Wild kamperen met de camper is zeker voor herhaling vatbaar. Dank aan Camperverhuur Oortgiese voor de goede zorg, service en de fijne (luxe) camper!

Groeten van,

Léontine en Rogier

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *