Marcel, Marie-An, Flore en Fay (Arnhem)

timmerman-e1407221260307Daar stond hij dan ….
wat een knapperd !
Maar je weet wat ze zeggen “het gaat om de binnenkant”, maar ook die bleek geweldig.
(Vakantie)liefde op het eerste gezicht ….

Om onze eerste camper-ervaring op te doen, kwamen wij bij Oortgiese. De rust en het vertrouwen die Janno en Joost uitstraalden en de prachtige, bijna nieuwe campers, trokken ons over de streep. Alles werd perfect uitgelegd en toen de airco stuk bleek te zijn, werd er meteen een nieuwe besteld en die zat er de volgende dag al in. Perfecte service! Een lang gekoesterde droom kwam uit, we trokken via Duitsland, Denemarken en Zweden naar Noorwegen. 2 weken waren daarvoor natuurlijk te kort, maar met een aangepaste route (alleen Zuid Noorwegen) was het heel goed te doen. In Noorwegen reden we maar 4 uur per dag zodat het voor de kinderen (meisjes van 9 en 12 jaar) ook leuk bleef. Maar omdat we elke dag op een andere plek eindigden en zoveel zagen, leek het achteraf of we veel langer weg zijn geweest. Het is ook heel ideaal om alles bij je te hebben. Niet s’morgens broodjes smeren voor de reis, maar rond lunchtijd een mooie plek opzoeken, koelkast open en dan zaten we daar, hoppa, met onze stoeltjes op het strand of bij een waterval te eten. Zo leuk !!
In Scandinavië ook de camperplaatsen leren kennen. Geen echte campings, maar vaak toch hele mooie plekken (bij bv. een haven) waar je heel goedkoop kunt staan.
Het rijden hoort bij de vakantie, zeker als de omgeving zooooo mooi is. Boodschapjes doe je onderweg, de lunch was meteen een ontdekking van een mooie plek en als we op een camping aankwamen, lagen we rond 15.30 al op het strandje van een fjord. Dan heb je nog een halve middag en lange avond over om te zwemmen, wandelen etc. Prima geslapen ook (de meisjes vonden het erg leuk dat hun bed uit het plafond kwam).
Kortom: een topvakantie: door de prachtige landen, het mooie weer én de geweldige camper van Camperverhuur Oortgiese!

 

timmerman2-e1407221338566Helaas, zoals dat vaak gaat met een vakantieliefde duurde onze camper-relatie maar 2 weken. Toch hebben we het voor geen goud willen missen en heeft het ons prachtige herinneringen (en foto’s) opgeleverd. Misschien wil hij volgend jaar wel weer met ons mee?
Maar tot die tijd, zitten wij wel met ons liefdesverdriet ;-)
Marcel, Marie-An, Flore en Fay (Arnhem)

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *