Mia en Peeter; Den Haag

Wij, avontuurlijke tentkampeerders, gaan op zoek naar meer comfort. Een caravan dan ?
Liever niet en dan laten we onze ogen vallen op een camper. Deze zijn er in vele soorten en maten.
Welke past het best bij ons? Om hier achter te komen gaan wij op zoek en komen bij Oortgiese campers in Baak waar we in de buurt kampeerden.
Kopen ? Eerst maar huren en dan kan bij Oortgiese Campers. We besluiten een week een buscamper te huren. En wat krijgen we mee: een gloednieuwe Possl 2Win met automaat !
Wat een geweldig fijne ervaring. Je zit hoog en droog tijdens het rijden en op een camperplaats zijn we in een tel geïnstalleerd ! We kunnen de omgeving per fiets gaan verkennen. Terug staat de camper klaar voor de avond en nacht. Bedden liggen heerlijk !
De reis voert ons door Duitsland op weg naar de Eiffel en met gemak nemen wij vele bochtige wegen en smalle weggetjes, hellingen van 12 % vormen geen probleem. Met droge handen bereiken wij een mooie rustige “Wohnmobile Stellplatze” in Reil aan de Moezel, hoog met uitzicht op de rivier.
Hier blijven een dag. Daarna gaan we weer op terugreis met verblijf op campings en camperplaatsen in deze fijne buscamper via België naar Baak. Hier moeten we afscheid nemen van “onze” buscamper. Dit valt zwaar, maar we besluiten in het najaar weer een camper, een integraal, bij Oortgiese te huren !
Wat een vette ervaring met de geweldige adviseurs ,verhuurders Joost en Janno ! !
Mia en Peter uit Den Haag

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *