Aanbod

top-onderhoud

Verkoop

Op onze prachtige landelijke locatie in Baak tonen wij een assortiment van nieuwe campers en tweedehands campers  die u kunt kopen. Tevens worden jaarlijks onze huurcampers aan het einde van het seizoen tegen scherpe prijzen aangeboden. Het betreft jonge campers van de Duitse A-merken die in onze eigen werkplaats perfect zijn onderhouden.

Uw wensen zijn onze drijfveer

In alle rust kunt u met ons de diverse campers bekijken en uw wensen bespreken. Staat uw droomcamper er niet bij, dan zoeken wij hem in ons uitgebreide netwerk. Dankzij ons maatwerk gaan al uw specifieke wensen in vervulling. Denkt u er dus wellicht over na om een tweedehands camper te kopen? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

Klik hier om uw zoekopdracht aan ons door te geven.

Thor Campers

Deze Amerikaanse top camper biedt enorme ruimte en luxe. Oortgiese is exclusief importeur en leverancier van deze ruimte reus. Veel luxe en comfort voor een concurrerende prijs.

Kijk hier voor info omtrent de Thor Campers.

Silver Sun Campers

Deze topcamper komt uit de Dethleffs-fabriek, maar is aangepast aan de wensen van Oortgiese Campers. Wij zijn de enige Nederlandse dealer van deze speciale Silver Sun editie. Hierdoor kunnen wij een kwalitatief uitstekende camper van Duitse makelij tegen een zeer concurrerend tarief aanbieden.

Kijk hier voor info omtrent de Silver Sun Campers.

Adres

Broekstraat 11a
7223 KK Baak (Gelderland)

Contact

Telefoon: 06 218 22281
mail @ oortgiese-camperverhuur.nl

Openingstijden

----(na telefonische afspraak)----- ------ Ma. tm Vr. 9.00 / 17.30 ----- ------ Za. 9.30 / 16.00 -------

Laatste nieuws

17 tm 18 maart zijn wij op de camper expo in Houten!