Thor Campers

THOR motorhomes is de nummer 1 camper bouwer van Amerika. Met onze Thor A.C.E. camper komt er nu een unieke camper op de Europese markt bij.

Bekend van SBS 6

Voor wie ons gemist had bij “op de camping” van sbs6, hieronder het het filmpje van de uitzending over onze Thor ACE camper.

Onze Thor ACE camper is de grote ster die op het doek zal schitteren (naast Joost uiteraard!). Erg leuk en toch ook wel een beetje spannend om te doen.

 

Slide out syteem

Door het unieke slide out systeem van Thor bieden de A.C.E. series’s een leefruimte die door geen enkele Europees camper merk geëvenaard kan worden. Standaard biedt de Thor A.C.E. bijzonder veel comfort, ruimte en luxe tegen een concurrerende prijs.

Wij zijn importeur geworden van dit merk omdat wij denken dat deze campers met hun extreem luxe uitrusting en enorme ruimte een aanwinst zijn voor de Europese markt. De ACE camper hebben wij aan onze vloot toegevoegd voor diegene die op zoek is voor diegene die op zoek zijn naar een unieke camper ervaring.

Bekijk de website van Thor voor alle informatie. Heeft u verder nog vragen over een nieuwe camper kopen? Neem gerust contact met ons op.

Enkele foto’s van de A.C. E.

Verkoop thor campers
Thor-Ace-interieur-1024x682
Thor-Ace-interieur-2-1024x682
Thor-Ace-interieur-3-1024x683
Ace-Interieur-1024x683
Ace-Interieur-3-1024x683

Bekijk alle informatie over de Thor Ace op de website