23, 24 en 25 Februari Grote voor jaar SHOW!

Beste Camper Liefhebbers,
 

Het is weer zover!  Het is tijd voor onze feestelijke Voorjaar SHOW!

Dit jaar konden wij niet langer wachten en hebben wij besloten onze Show extra vroeg in het voorjaar te plannen, en ook nog eens een dag langer dan normaal, want wij hebben de vrijdag erbij aan geplakt!

Dit lange weekend van vrijdag 23 Februari tot en met zondag 25 Februari staat  dan ook volop in het teken van heel veel camper plezier.

Onze huurvloot van 2024 zal te zien zijn en wij hebben weer ons best gedaan om  een groot aanbod aan occasions aan te kunnen bieden. Bus campers, half integralen en integralen, wij hebben van alles een mooie selectie staan.
 Daarnaast zijn er een aantal compleet nieuwe campers van ons merk ETRUSCO die ook staan te trappelen om een nieuw baasje te vinden en meteen geleverd kunnen worden.

De levering van nieuwe campers lijkt eindelijk een beetje te normaliseren waardoor wij een groot gedeelte van onze huurvloot van 2023 hebben kunnen vervangen. Hierdoor is er ook weer een mooi aantal huurcampers beschikbaar gekomen voor verkoop. Hiervan is al een flink deel aan hun nieuwe baasje overgedragen, maar er staan zeker nog een paar hele mooie modellen die per direct beschikbaar zijn.

Dit alles zal vrijdag tot en met zondag te bezichtigen zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens deze feestelijke dagen hebben wij ook nog een zonnige aanbieding! Bij aankoop van een ex huurcamper of een nieuwe ETRUSCO ontvangt u van ons een zeer compleet SOLAR pakket. Hiermee kunt u helemaal zelfvoorzienend staan en volop genieten van de vrijheid van de camper. Dit complete pakket bestaat uit een zonnepaneel, regelaar en extra huishoudaccu inclusief de montage.

Iedereen is deze dagen van harte welkom tussen 10.00 en 16.00.

De ingang van de show is aan de achterkant van ons terrein, adres: Dambroek 16A in Baak Tot dan!

Janno ,Thea en de rest van het Oortgiese Team

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *