Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. Mocht uw vraag er niet bij zitten dan kunt u altijd een mailtje sturen.

Hoe laat kan ik de camper ophalen?

U krijgt een mailtje hoe laat u de camper precies kunt ophalen. Dit is afhankelijk van het aantal campers dat deze dag terugkomt voor wisseling. 
De camper moet uiterlijk 10.00 uur ingeleverd worden, dan moet de camper door ons gecontroleerd en weer klaar gemaakt worden voor vertrek. Tijdstip van ophalen ligt tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Wat moet ik doen bij pech of schade?

Het eerste wat u doet is direct contact met ons opnemen. Vervolgens kunt u bij een technisch mankement contact opnemen  met een Fiat dealer. Papieren van dealerlijsten liggen in de camper. 
Bij aanrijdingschade in een ernstige situatie moet u het alarmnummer bellen en bij lichte schades de /Fiat dealer. Let er op dat schadepapieren goed worden ingevuld en zorg altijd dat er foto’s van de situatie genomen worden!

Hoeveel kilometer mag ik rijden?

Bij huur tot en met 3 weken is 2.250 km per week vrij, extra gereden kilometers kosten 0,25 euro per kilometer. Bij 4 weken huur zijn kilometers vrij.

Wat moet ik doen als ik wil annuleren?

Annuleren doet u altijd schriftelijk door ons een e-mail of een fax te sturen met daarin de reden. Door ondertekening van de huurovereenkomst verplicht u zich tot het betalen van de gehele huursom. Als u moet annuleren bent u de gehele huursom verschuldigd. Om dit voor uzelf af te dekken bent u verplicht om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kan bijvoorbeeld via de ANWB .

Camper huren met hond?

Uw hond mag mee mits dit van tevoren wordt aangegeven, extra kosten hiervoor zijn 100,-  euro. De camper moet hondenhaar vrij worden ingeleverd en i.p.v. vrijdagochtend 10.00 uur de middag van tevoren uiterlijk 16.00 uur. Dit vanwege de extra reiniging die wij uitvoeren.

Kan de camper alleen op donderdagen of vrijdagen gehaald worden?

In het hoogseizoen is het voor ons helaas niet mogelijk om andere wisseldagen te hanteren dan de donderdagen en vrijdagen, maar buiten het hoogseizoen hebben we in goed overleg meer mogelijkheden.

Ben ik verplicht om de camper per hele week te huren?

In het hoog en midden seizoen is het alleen mogelijk om aaneengesloten weken te huren, in het laag seizoen verhuren we vanaf minimaal drie dagen.

Wat zit er bij de camper?

In de camper zit een complete inventaris, waterslang, gieter, brandblusser met een veiligheidshesje, waterpas, elektrakabel met verloop, volle gasfles, toiletvloeistof en een ACSI-gids.

Kan ik mijn auto tijdens de vakantie bij u parkeren?

Als u de camper komt ophalen mag u uw eigen auto bij ons op het terrein gratis parkeren gedurende de huurperiode.

Wat zijn de voorwaarden voor het huren van een camper?

De Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn bij het huren van een camper kunt u hier bekijken.