Onderhoud

Onderhoud/ Reparatie /APK /Schadeherstel

Voor een camper is goed en regelmatig onderhoud essentieel. Veel campers worden slechts een gedeelte van het jaar (intensief) gebruikt om daarna lange tijd stil te staan. Juist daarom is het van belang om ieder jaar alles goed te laten controleren en het benodigde onderhoud uit te laten voeren, het behoud van uw kostbare camper.

Onderhoud aan voertuig

In onze volledig toegeruste werkplaats met 5,5 tons hefbrug voeren wij al het onderhoud aan het voertuiggedeelte van uw camper uit.

Regulier onderhoud

Wij verzorgen de reguliere onderhoudsbeurten met uitgebreide vakantiecontroles. We controleren en vervangen waar nodig filters, olie, remmen, etc., zodat de camper u tijdens uw vakantie niet in de steek laat.

APK

Ieder jaar moet uw camper APK gekeurd worden. Wij voeren de APK en de onderhoudsbeurt graag samen voor u uit; dat scheelt u tijd en geld.

Reparaties

Van kleine reparaties, als het vervangen van een spiegel, tot grote klussen, als het vervangen van een versnellingsbak; onze werkplaatsmonteurs leveren uiterst zorgvuldig en professioneel vakwerk af.

Onderhoud aan opbouw

Ook het opbouwgedeelte van uw camper heeft regelmatig onderhoud nodig om de elementen goed te doorstaan.

In onze speciale werkplaats voor het opbouwgedeelte voeren wij campercheck’s uit met o.a. vocht- en gasmetingen, zodat u het nieuwe camperseizoen weer veilig en met een gerust hart de weg op kunt. Herstellen van kitnaden en reinigen van kachel- en koelkastsystemen zijn maar een kleine greep uit de mogelijkheden voor het reguliere onderhoud van uw camperopbouw.

Daarnaast is onze werkplaats gespecialiseerd in alle reparaties van het woongedeelte van uw camper. Vervangen van een kraan, herstel van lekkages of vervangen van bijvoorbeeld een dakluik of koelkast? Wij regelen het allemaal voor u.

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vervelend, maar gelukkig niet onoverkomelijk. Schades aan wand, dak, bodem of voertuig ? Wij herstellen het professioneel en uiterst nauwkeurig. Hierna ziet uw camper er weer uit alsof er niets is gebeurd.

Meer weten over de mogelijkheden van onderhoud? Gebruik onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.