Stalling

Camper Stalling  met stroom en volledig servicepakket.

Ook voor stalling van uw camper kunt u bij ons terecht. Op onze prachtige landelijke locatie in de Achterhoek (Gelderland), centraal gelegen tussen Zutphen en Doetinchem, hebben wij een zeer ruime en goed geventileerde stallingslocatie met elektra-oplaadpunten.

U haalt en brengt uw camper  wanneer het u uitkomt.  Een simpel belletje of een mailtje en wij zorgen dat alles geregeld is als u op de stoep staat.

Volledig servicepakket voor de stalling van uw camper in de Achterhoek

Tevens bieden wij stalling met als optie een volledig servicepakket. Hierbij nemen wij de volledige zorg over voor zowel het winterklaar-maken als het van uw weer vakantieklaar-zetten van uw camper. Tevens kunnen wij uw camper ook in onderhoud nemen als er bepaalde zaken hersteld / aangepast moeten worden. Daarnaast kunt u gerust even rondkijken bij onze occasions of nieuwe campers.

Dit houdt in dat de camper voordat hij de winterstalling ingaat – winterklaar wordt gemaakt: gewassen, watervrij en technisch gecontroleerd.  Als u de camper weer op komt halen zorgen wij dat hij compleet vakantieklaar staat. Dit houdt in dat uw camper gewassen en technisch gecontroleerd is en dat alles functioneel is nagelopen. Indien gewenst zorgen wij voor een volle watertank en gasfles. U kunt dus direct vertrekken: goede reis!

Wij bieden met onze camper stalling:

  • Een ideale omgeving: uitstekend geventileerd maar wel compleet afgesloten, verharde vloer, inrijhoogte tot 4 meter
  • Elektra oplaadpunten zodat uw camper of caravan aan de druppellader kan staan
  • Een goed beveiligde locatie tegen inbraak
  • Persoonlijke Service: uw camper staat op het door u gewenste tijdstip klaar.
  • Een centrale locatie in Gelderland / Achterhoek tussen Doetinchem en Zutphen. Goed en snel te bereizen vanaf o.a. Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, Deventer en Winterswijk
  • Via onze website geeft u aan wanneer u uw camper wilt komen halen of brengen. Telefonisch kan dit uiteraard ook; 48 uur vooraf even melden en wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat.
  • 4 x per jaar kosteloos halen!
  • Volledig servicepakket op verzoek

Heeft u vragen over de stalling? Stel ze hier!