4 & 5 November Grote Najaar Show bij Oortgiese campers

De Herfst is nu toch echt begonnen! Temperaturen dalen, het weer wordt guur, de bladeren kleuren weer prachtig en de dagen worden korter. Niet perse het moment om aan een camper vakantie te denken zou je denken. Niets is echter minder waar, want het loopt nu juist storm bij Oortgiese Campers. Het najaar is altijd al een periode geweest waarin veel mensen hun vakantieplannen voor de zomer al weer vastleggen of hun droom camper aanschaffen. Vandaar ook de grote najaar show op Zaterdag 4 en zondag 5 November.

Het 8000m2 grote terrein van Oortgiese Campers staat dit weekend  weer gevuld met allerlei soorten campers, van klein tot heel erg groot.  Integraal, half integraal, bus campers en alkoof, ze staan er allemaal. Weer een mooie gelegenheid dus om de verschillen tussen alle modellen te ervaren.

De vraag naar campers blijft ongekend groot. Zowel de huurcampers als de campers voor de verkoop zijn niet aan te slepen.  De huurplanning voor 2024 zit voor sommige periodes ook zelfs al weer vol. 

De productie van nieuwe campers komt al weer iets beter op gang maar is nog steeds problematisch. met name de campers met automaat zijn slecht leverbaar. de vraag naar 2de hands campers blijft dus erg groot. De campers die voor verkoop binnen komen halen soms niet eens de website, omdat deze al verkocht worden voordat er een advertentie gemaakt kan worden.

Tijdens de Najaar Show van zaterdag 4 en zondag 5 November is de locatie van Oortgiese Campers weer omgetoverd tot een feestelijk show terrein met meer dan 8000m2 aan camperplezier! Er zal een mooie selectie aan occasions te zien zijn en ook een deel van de huurvloot zal weer verkocht gaan worden. Voor wie wil huren staan alle verschillende huur modellen klaar, zodat men goed kan vergelijken wat de ideale camper is.

Tijdens de feestelijke show zal er uiteraard weer een hapje en een drankje zijn. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 op Dambroek 16A in Baak. Meer informatie hierover of over alle verkoop Campers op: WWW.OORTGIESE-CAMPERS.NL of 085-773 10 22

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *