Camper kopen duitsland

Overweegt u een camper te kopen in Duitsland? Oortgiese Campers is de plek om uw camper uit Duitsland te kopen. Met onze locatie kort aan de Duitse grens hebben wij een groot netwerk van camper dealers in Duitsland.

Wij kunnen uw camper op maat zoeken in ons netwerk in Duitsland en vervolgens alles omtrent import en uiteraard ook een Nederlands kenteken voor u organiseren. Wij bespreken eerst uw wensen en budget en vervolgens gaan wij op zoek binnen ons betrouwbare Duitse netwerk. Een camper importeren uit Duitsland was nog nooit zo eenvoudig!

Uw wensen?

  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.

U profiteert van de lagere prijzen van campers in Duitsland maar hoeft verder niets te regelen omtrent het invoeren. Doordat u uiteindelijk de camper bij ons koopt heeft u toch een Nederlands contact en profiteert u daarbij ook van al onze diensten omtrent onderhoud ,stalling en accessoire opbouw.

Waarom kiezen voor Oortgiese Campers?
Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de camperwereld. Bij ons staan persoonlijk contact, kwalitatieve top campers en scherpe prijzen hoog in het vaandel. Wij bieden een totaalpakket aan diensten waaronder;

Uw wensen, onze zorg
Ook voor het kopen van camper in Duitsland onderscheidt Oortgiese Campers zich door persoonlijke aandacht voor al uw camperwensen. Investeren in een camper of campervakantie is immers een kostbare aangelegenheid die intensieve begeleiding verdient. Ook bij het kopen van een camper in Duitsland is service en een goede behandeling uiteraard van belang en wij zullen u dan ook niet teleurstellen.

Welkom
Kom gewoon eens vrijblijvend kijken en sfeerproeven bij Oortgiese Campers in Gelderland, waar gastvrijheid, gemoedelijkheid en een persoonlijke band nog hoog in het vaandel staan.

De koffie staat uiteraard altijd voor u klaar. Tot snel! Heeft u specifieke vragen, dan kunt u onderstaand contact formulier gebruiken en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Wellicht ook interessant:
Camper kopen met automaat
Camper verkopen Gelderland