Nederlandse primeur van de Thor A.C.E. camper op de beurs in Gorinchem 26 tm 28 Feb!

Primeur op de camper beurs in Gorinchem! Eerste kennismaking van de ruimte reus THOR A.C.E. uit de U.S.A. met het Nederlandse publiek.

Bijna is het zover, het weekend van 26 tm 28 Februari zal op de camperbeurs in Gorinchem de eerste kennismaking zijn van de THOR A.C.E. camper met het Nederlandse publiek.

Deze Ruimte Reus met Slide out (uitschuifwand), komt uit Amerika en wordt in Gorinchem voor het eerst door ons aan het grote publiek vertoont . Sinds dit jaar zijn wij officieel importeur van het merk THOR voor Nederland en de rest van Europa geworden.

THOR Motorhomes is de grootste producent van campers in Noord America. In Amerika is 1 op de 4 campers die ieder jaar verkocht worden een THOR camper.

Het unieke kenmerk van deze campers zijn de Slide outs (de zijwanden die uitschuiven). Deze creëren een enorme leefruimte die door geen enkel andere Europese camper gevenaard kan worden. Daarbij zijn de deze campers bijzonder compleet uitgerust. Automaat, Dakairco, TV’s, magnetron, oven, Leveling systeem; alles is standaard. Daarbij is hij qua prijs bijzonder concurrerend ten opzichte van de andere grote campers met C1 rijbewijs van de Europese bouwers.

In eerste instantie zal het model A.C.E. geïntroduceerd worden, alle modellen van dit type zijn vanaf nu te leveren voor de Nederlandse markt.

De A.C.E is voor diegene die op zoek zijn naar een unieke camper die aan ruimte, comfort en luxe niets meer te wensen over laat.

Kom dus genieten van deze Ruimte Reus in Gorinchem!

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *