Bus camper huren

bus camper huren

Een bus camper huren? Camperverhuur Oortgiese is de plek in Nederland om uw bus camper te huren. Wij bieden verschillende bus campers die u kunt huren. (link) Het huren van een bus camper geeft u het comfort van het reizen met een camper in een compacte maatvoering.

Bus campers van top kwaliteit

Wij leveren bus campers uit de laatste series van de betrouwbaarste Duitse A-merken: Detleffs , Bürstner en LMC. In de volledig toegeruste werkplaats worden alle (bus) campers perfect onderhouden. Vanzelfsprekend krijgt u in alle rust een grondige uitleg over de door u gehuurde bus camper. Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij specialist zijn in het verhuren van bus campers.

Service & Wensen staan bij ons voorop!

Wij bieden luxe, comfortabele en brandschone campers met de zekerheid dat alles technisch in orde is. Bij Camperverhuur Oortgiese staat de zorg voor uw vakantie hoog in het vaandel. En dat voor een Scherpe prijs. Uw wensen zijn de drijfveer voor Oortgiese camperverhuur. Heeft u speciale wensen voor het huren van een bus camper? Geen probleem! Bijvoorbeeld het leveren van de bus camper voor uw huis, een goed gevulde koelkast of een kant en klare route? Het is allemaal geen probleem bij ons, wij denken graag met u mee en uw wensen staan voorop!

U bent van harte welkom

Hebben wij u interesse voor het huren van een bus camper kunnen vergroten? Kom dan gewoon eens vrijblijvend kijken en sfeerproeven bij Oortgiese Campers in Gelderland. Gastvrijheid, gemoedelijkheid en een persoonlijke band staan bij ons nog hoog in het vaandel. Wilt u dat wij vrijblijvend eens contact met u opnemen over de mogelijkheden? Geen punt, vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

De koffie staat uiteraard altijd voor u klaar. Tot snel! 

[activecampaign form=1]
door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *