Camper huren met hond

camper huren met hond

Voor de meeste mensen, is de hond een geliefd lid van het huishouden en wordt zeer gemist als de familie op vakantie gaat. Veel mensen nemen dan ook liever hun hond mee op vakantie en houden niet van het idee van het achterlaten bij familie of een kennel. Heerlijk op camper vakantie met uw hond? Vaak staan Camperverhuur bedrijven dit niet toe, doet u dit toch dan kunnen achteraf de extra kosten aardig oplopen. Bij Oortgiese camperverhuur is het geen enkel probleem om een camper te huren waar uw hond in mee mag. U kunt de camper van uw keuze huren en uw hond meenemen.

Camperverhuur met hond

Wat is er nu leuker dan uw trouwe viervoeter comfortabel in uw eigen vakantiehuis mee te kunnen nemen. Dat vinden wij bij camperverhuur Oortgiese ook en wij zijn dan ook één van de weinige verhuurbedrijven die dit toestaan.

In al onze campers mag u uw hond meenemen. Wij werken alleen maar met nieuwe of bijna nieuwe campersvan de Duitse topmerken als Burstner, LMC, Detleffs en Knauss. U krijgt dus geen speciale “hondencamper “ mee maar een camper uit onze reguliere verhuurvloot.

De hond mag gewoon mee

Om er zeker van te zijn dat iedereen, ook niet hondenbezitters, op dezelfde manier kunnen genieten van hun campervakantie rekenen wij eenmalig 100,- Euro voor de extra reiniging die wij doorvoeren. Tevens moet u de camper in plaats van vrijdag ochtend 10.00, de avond van te voren terug brengen. Dit vanwege deze extra reiniging. Dit zijn de enige ‘extra’ voorwaarden die wij stellen aan huren van een camper met hond.

Interesse of vragen over het huren van een camper met uw hond? Neem dan gerust contact op via het onderstaande formulier of kijk in onze algemene voorwaarden.

[activecampaign form=1]

Wellicht ook interessant:
Camperverhuur GelderlandOortgiese Campers

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *