Camperverhuur Overijssel

camperverhuur overijssel

U woont in de provincie Overijssel en wilt een nieuwe, luxe en betaalbare camper huren. U zoekt een betrouwbaar adres met een uitstekende reputatie: Oortgiese Campers, centraal gelegen en goed bereikbaar in Gelderland.

Met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Zonder zorgen genieten van de mooiste plekjes en de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer u maar wilt.

Camper huren
Een nieuwe, luxe en betaalbare camper huurt u bij Oortgiese Campers. Oortgiese Campers heeft in 25 jaar een reputatie opgebouwd om trots op te zijn. Bij ons is de klant nog altijd koning en dat hoor en zie je terug in verlegenmakende en hartverwarmende verhalen en recensies uit het hele land.

Juiste camper
Oortgiese Campers onderscheidt zich door persoonlijke aandacht voor al uw camperwensen. Investeren in een campervakantie is immers een kostbare aangelegenheid die intensieve begeleiding verdient. Hierdoor huurt u de camper die bij uw specifieke wensen past. Welke camper het ook wordt – er zijn vele soorten en maten en ook de inrichtingen en uitrustingen kunnen erg verschillen – Oortgiese Campers zorgt ervoor dat u met de juiste camper op vakantie gaat. Waar u ook naartoe gaat. Alleen, met z’n tweeën of met het hele gezin. In alle jaargetijden.

Topcampers
Huurders uit heel Nederland hebben de weg naar Oortgiese Campers gevonden. We verhuren alleen de nieuwste en meest luxe topcampers van de betrouwbaarste Duitse A-merken: Dethleffs, Bürstner, LMC en Knaus. Naar wens brengen en halen we de camper zelfs bij u thuis in Overijssel. Op verzoek met gevulde koelkast en opgemaakte bedden. Want we hebben maar een moto: wij zorgen, u geniet!

Naast verhuur kunt u bij Oortgiese Campers ook terecht voor verkoop, accessoires, onderhoud, herstel, reparatie, verkoopbemiddeling en stalling. Kortom, voor alles wat met campers te maken heeft. Kom gewoon eens vrijblijvend kijken en sfeerproeven bij Oortgiese Campers, waar gastvrijheid, gemoedelijkheid en een persoonlijke band nog hoog in het vaandel staan.

U bent van harte welkom, de koffie staat altijd voor u klaar!

Vakantie zoals vakantie bedoeld is: Oortgiese Campers, zorgeloos genieten…ook in Overijssel. 

Bent u mogelijk geïnteresseerd in het huren van een camper? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

[activecampaign form=1]

 

Oortgiese Campers
Zutphen-Emmerikseweg 103
7223 DV Baak
Telefoon: 085 773 10 22

www.oortgiese-campers.nl
info@oortgiese-campers.nl

Openingstijden
ma. t/m vr. 8.30 – 17.00
za. 9.30 – 16.00

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *