Camperverkoop Gelderland

camperverkoop gelderland

U wilt een camper kopen. U zoekt een betrouwbaar adres met een uitstekende reputatie: Oortgiese Campers, centraal gelegen en goed bereikbaar in Gelderland.

Of u nu een beginnende of geroutineerde camperaar bent, met de camper op vakantie geeft een magisch gevoel van vrijheid. Onderweg, maar met alle comfort en luxe van thuis. Zonder zorgen genieten van de mooiste plekjes en de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Nu nog de perfecte camper vinden…

Persoonlijke aandacht
Oortgiese Campers heeft in 25 jaar een reputatie opgebouwd om trots op te zijn. Bij ons is de klant nog altijd koning en dat horen en zien we terug in verlegenmakende en hartverwarmende verhalen en recensies uit het hele land. Oortgiese Campers onderscheidt zich door persoonlijke aandacht voor al uw camperwensen. Investeren in een camper is immers een kostbare aangelegenheid die intensieve begeleiding verdient. In alle rust en met de grootste zorg. Hierdoor koopt u bij Oortgiese Campers de camper die bij uw specifieke wensen past.

Topcampers
We verkopen topcampers van de betrouwbaarste Duitse A-merken: Dethleffs, Bürstner, LMC en Knaus en hebben daarin een ruime keuze. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht. Wat te denken van de Thor A.C.E., een uiterst luxe Amerikaanse topcamper met een enorme ruimte vanwege de slide-outs. Oortgiese Campers is exclusief importeur en leverancier van deze concurrende gigant. Ook zijn wij de enige Nederlandse dealer van Clever buscampers, waarvan de kracht in de eenvoud zit: een goed doordachte functionele inbouw, resulterend in een kwalitatief bijzonder sterke buscamper tegen een zeer concurrerend tarief.

Van nieuw tot occasion
Wij verkopen gloednieuwe campers en vrijwel nieuwe campers die na een seizoen verhuur tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Ook verkopen wij occasions. Mocht uw droomcamper niet tot onze voorraad behoren, zoeken wij in ons uitgebreide netwerk. Welke camper het ook wordt – er zijn vele soorten en maten en ook de inrichtingen en uitrustingen kunnen erg verschillen – Oortgiese Campers zorgt ervoor dat u met de voor u perfecte camper op weg gaat. Alleen, met z’n tweeën of met het hele gezin.

Onderhoud
We nemen ook graag het onderhoud van uw camper voor onze rekening. En mocht er onverhoopt een ongelukje gebeuren, Oortgiese Campers is ook volledig toegerust voor schadeherstel. In onze speciaal ingerichte werkplaatsen wordt uiterst zorgvuldig en professioneel vakwerk verricht; met minder nemen wij geen genoegen.

Oortgiese Campers, ook voor verkoopbemiddeling, accessoires, reparaties, verhuur en stalling. Kortom, voor alles wat met campers te maken heeft. Kom gewoon eens vrijblijvend kijken en sfeerproeven. Bij ons staan gastvrijheid, gemoedelijkheid en een persoonlijke band nog hoog in het vaandel.

U bent van harte welkom, de koffie staat altijd voor u klaar!

Vakantie zoals vakantie bedoeld is: Oortgiese Campers, zorgeloos genieten!

 

Oortgiese Campers
Zutphen-Emmerikseweg 103
7223 DV Baak
Telefoon: 085 773 10 22

www.oortgiese-campers.nl
info@oortgiese-campers.nl

Openingstijden
ma. t/m vr. 8.30 – 17.00u.
za. 9.30 – 16.00u.

 

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *