Herstel camperschade Gelderland

schadeherstel campers gelderland

Schade aan uw camper. U zoekt een betrouwbaar herstelbedrijf met een uitstekende reputatie: Oortgiese Campers, centraal gelegen en goed bereikbaar in Gelderland, gespecialiseerd in het herstellen van schades. Wij werken samen met de grote verzekeraars.

Schadeherstel
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vervelend, maar gelukkig niet onoverkomelijk. Oortgiese Campers heeft in 25 jaar een reputatie opgebouwd om trots op te zijn. In onze volledig toegeruste werkplaats, inclusief hefbrug met 5,5 ton hefvermogen, worden schades hersteld alsof er niets is gebeurd. Schades aan wand, dak, bodem of voertuig? Wij herstellen het professioneel en uiterst nauwkeurig; met minder nemen wij geen genoegen.

Reparatie
Naast schadeherstel is onze werkplaats gespecialiseerd in alle reparaties van het voertuig- en woongedeelte van uw camper. Van het vernieuwen van een spiegel tot het vervangen van een versnellingsbak. Vervangen van een kraan, herstel van lekkages of vervangen van bijvoorbeeld een dakluik of koelkast? Bij Oortgiese Campers bent u aan het juiste adres.

Onderhoud voertuig
Oortgiese Campers is ook volledig toegerust voor onderhoud. Veel campers worden slechts een gedeelte van het jaar (intensief) gebruikt om daarna lange tijd stil te staan. Juist daarom is het van belang om ieder jaar alles goed te laten controleren en het benodigde onderhoud uit te laten voeren; het behoud van uw kostbare camper. Zo verzorgen wij de reguliere onderhoudsbeurten met uitgebreide vakantiecontroles. We controleren en vervangen waar nodig filters, olie, remmen, etc., zodat uw camper u tijdens de vakantie niet in de steek laat. Ieder jaar moet uw camper APK gekeurd worden. Wij voeren de APK en de onderhoudsbeurt graag in combinatie voor u uit; dat scheelt u tijd en geld.

Onderhoud Opbouw
Ook het opbouwgedeelte van uw camper heeft regelmatig onderhoud nodig om de invloed van de elementen goed te doorstaan. In onze speciale werkplaats voor het opbouwgedeelte voeren wij alle noodzakelijke campercheck’s uit, zoals vocht- en gasmetingen, zodat u het nieuwe camperseizoen weer veilig en met een gerust hart de weg op kunt. Het herstellen van kitnaden en reinigen van kachel- en koelkastsystemen? Slechts een kleine greep uit de mogelijkheden voor het reguliere onderhoud van uw camperopbouw.

Accessoires
Oortgiese Campers kan uw camper ook van alle gemakken voorzien. In onze werkplaats wordt uw camper uitgerust met alle door u gewenste accessoires. Door ons uitgebreide netwerk kopen wij deze tegen de scherpste prijzen in.

Bij ons is de klant nog altijd koning en dat horen en zien we terug in verlegenmakende en hartverwarmende verhalen en recensies. Oortgiese Campers, ook voor verkoop, verhuur, verkoopbemiddeling en stalling. Kortom, voor alles wat met campers te maken heeft. Kom gewoon eens vrijblijvend kijken en sfeerproeven bij Oortgiese Campers, waar gastvrijheid, gemoedelijkheid en een persoonlijke band nog hoog in het vaandel staan.

U bent van harte welkom, de koffie staat altijd voor u klaar!

Vakantie zoals vakantie bedoeld is: Oortgiese Campers, zorgeloos genieten!

Oortgiese Campers
Zutphen-Emmerikseweg 103
7223 DV Baak
Telefoon: 085 773 10 22

www.oortgiese-campers.nl
info@oortgiese-campers.nl

Openingstijden
ma. t/m vr. 8.30 – 17.00u.
za. 9.30 – 16.00u.

 

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *