Familie Tiggeloven

How we became Camperaars

Afgelopen jaar zijn we naar Pinkpop  gegaan met “Harry “. Harry is een T4 VW Bus uit 1991 verhuur via particulier en niet geheel goed gelopen, maar  éénmaal gesetteld en eerste drankje erbij viel er een rust over ons heen.  Opeens wisten wij het , met een camper op stap dat moeten we aankomende zomer doen. Echter er was 1 uitdaging wij wilde onze 2 kinderen ( 16 en 19 jaar )  nog een keer meekrijgen maar  er was vanuit hen een wensenlijst : ruimte,  privacy , toilet, geen tent, geen caravan.  Voor ons was het duidelijk camper huren en een roadtrip maken.

Na een online speurtocht kwam ik uit bij Oortgiese Camperverhuur, we waren al redelijk laat met boeken dus ik dacht een beller is sneller , het zat allemaal krap máár ze moesten even kijken wat er te regelen was.  Uurtje later telefoon terug er was 1 optie , zonder te knipperen de optie genomen, hier hebben we zeker geen spijt van gehad.
Op 12 augustus begon onze reis, het ophalen van de camper. Na een welkom, hebben we een goede uitleg gehad over alle mogelijkheden van de camper en of we go, 
De eerste stop was thuis want we moesten nog even inpakken, tafel, stoelen, de kleding en natuurlijk de kinderen ophalen. De 13de zijn we in de ochtend vertrokken voor ons avontuur,  nadat we Luik doorwaren was de bijnaam van “onze” camper geboren  Jerommeke ( want campers hebben namen ) . Jerommeke is een Sunlight Camper met een krachtige Fiat Ducato motor met automatische versnelling. Het was een genot om mee te rijden soepel in het verkeer ook al is het een camper van 7,85

Onze trip heeft ons via Frankrijk naar Spanje ( de Picos ) gebracht en via Bilbao weer terug naar huis via de binnenlanden van Frankrijk. 

Wij hebben genoten van de ruimte, de vrijheid  , het nieuwe ( “Harry” was op leeftijd toen we hem hadden en dat hebben we gemerkt. ) aan alles was gedacht. Oorgiese camperverhuur is zeker een aanrader, wanneer ik in de toekomst moet gaan huren zal ik zeker terugkomen om op stap te gaan met een broer of zus van Jerommeke. Aankomende Pinkpop willen weer met een (bus) camper helaas geen dag verhuur bij Oortgiese .

Bernard & Desiree

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *