Ingrid en Aafke

We zijn aan het nagenieten van twee weken vakantie met een prachtige, volledig uitgeruste bijna nieuwe camper van Oortgiese.

Onze Sunny, dat was de bijnaam van “onze” camper (een Sunlight), bracht ons naar de Eifel en Moezel.

Op 8 september vertrokken na ophalen en uitleg bij Oortgiese én inladen van onze persoonlijke spullen laat in de middag naar de eerste camping in Sonsbeck. Daar zijn we twee nachten gebleven op de speciale camperplaats van camping Kerstgenshof.

Wij vervolgden onze reis naar de Noord Eifel waar we één nacht verbleven op een camping in Nideggen.


Ons volgende doel was Camp Kyllburg midden in de Eifel, waar we op een prachtige plek aan de kabbelende rivier de Kyll hebben gestaan. Op deze superplek, met aardige eigenaren, zijn we vijf dagen gebleven. Het was prachtig weer om te wandelen en een bezoekje aan Trier te brengen.


Ons volgende doel was een camping aan de Moezel; deze camping was van een andere orde, dicht op elkaar en druk(ker). Dit maakte dat we, na een indruk van dit gebied te hebben gekregen, na twee dagen met onze Sunny verder trokken richting Zuid Limburg. Dat is het voordeel van een camper; bevalt het niet dan vertrek je weer.

Aldaar op een rustige camping gestaan in Landgraaf. De laatste dagen zaten we in de buurt van Baak; namelijk op Natuurcamping de Haverkamp in Voorst. Aldaar wederom genoten van prachtig zonnige dagen.

Op 22 september hebben we Sunny weer ingeleverd.
Ook deze campervakantie is ons weer goed bevallen, dus dat gaan we zeker nog eens doen.

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *