Arnold en Nelly ; Eemnes

Al eerder hebben wij een camper gehuurd, maar door de reacties van anderen op internet hadden wij besloten om ons licht eens op te steken bij Oortgiese Campers.
Afspraak gemaakt en wij naar Baak, alwaar wij keurig werden ontvangen, een camper type 10 bekeken en aan de koffie een datum voor onze campervakantie besproken.
Op de afhaal dag stond onze luxe camper, super schoon, al klaar en na een gedegen uitleg over de camper en zijn accessoires zijn wij vertrokken. De wagen stuurt heerlijk en de automaat maakt het dat het lekker ontspannen rijden is.
De opzet van deze vakantie was om (weer) naar Noorwegen te gaan om deze keer o.a. de Atlantic road te gaan rijden. Echter, door het enorme luxe comfort van de camper en het extreem mooie weer hebben we besloten om door te rijden naar de Lofoten. Inderdaad wel vele kilometertjes, maar dat was met deze camper echt geen straf.
Tijdens onze reis tweemaal een eland gespot en meer dan genoeg rendieren, die er een sport van maken om over de wegen te banjeren.
Door Lapland reden we tussen de sneeuw en bevroren meren, aparte gewaarwording aangezien het buiten 23 graden was.
Kortom, net als alle voorgaande vakanties was ook deze keer te kort.
Een zeer geslaagde vakantie, mede door Oortgiese Campers.

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *