Bertus en Coby; Wezep

Een camper huren ,voor ons een geheel nieuwe ervaring! Na enig speurwerk op het internet terechtgekomen bij de mensen in Baak (mede n.a.v. de goede reviews). Online een buscamper gereserveerd.

Zaterdag 14 september werden we om 9h in Baak verwacht, na gedegen uitleg door Janno m.b.t. interieur en exterieur van de camper onze bagage in de camper gelegd en na een bak koffie vertrokken vanuit Baak richting Scandinavië.

Via Stena Line Grenaa/Varberg in Zweden een neef bezocht. Daarvandaan richting Kristiansund (Atlantic Road), om vervolgens over de Trollstigen en via Stavanger bijna 1,5 week later in Kristiansand de ferry te nemen naar Hirtshals. Vanuit Hirthals langs de Deense en Duitse kust terug richting huis.

Thuis de camper schoongemaakt en zaterdagochtend 28 september met ruim 4200km extra op de teller weer ingeleverd bij Janno.

Het is voor ons een fantastisch blijvende herinnering. Voor de mensen van Oortgiese een dikke 10!! Ze komen hun afspraken na van A tot Z! Word zeer zeker vervolgd, met vriendelijke groet Bertus en Coby

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *