Fam. Modderkolk; Utrecht

Deze zomer hebben we onze eerste trip met een camper gemaakt. Los van de mooie plekjes die we hebben bezocht en het genot van de ‘motor home’, is de service van Oortgiese onderdeel van de vakantie pret. De service was top!. Niet alleen bij het boeken van de camper maar ook tijdens de reis ( we hadden wat pech met een lekke band) en ook belangrijk na afloop bij het inleveren. Fijne mensen, uitstekend materiaal en prima instructies hebben gezorgd voor een onbezorgde vakantie. 

Nog een tip voor mensen uit de Randstad ( wij komen uit Utrecht), die ook bij Oortgiese klant gaan worden, gaat over het woordje ‘los’. ‘Los’ kan meerder betekenissen hebben, maar ‘los’ in het oosten van ons land betekent ook ‘open’. Dus hier zeggen ze het raam staat ‘los’ of de deur staat ‘los’. Als je vervolgens in de instructies leest wat je kan doen als de koelkast het niet doet en er staat: “controleer of het gas ‘los’ staat”, kijk dan niet of deze wel voldoende staat vast gesjord, maar kijk of de kraan open staat! 

We kunnen Janno en Joost van Oortgiese van harte bij iedereen aanbevelen en wensen je nu al veel plezier op je camper vakantie!

 

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *