familie Egging-Uffelie

Rondreis Duitsland, Oostenrijk, Slovenie en Italie 2021.

Wat hebben we een mooie reis gemaakt, 3 weken lang touren met een camper door Duitsland, Oostenrijk, Slovenie, Italie en dan weer terug naar huis. Het heerlijke van een camper is dat je kunt gaan en staan waar je wil je zet je camper neer en je pakt een stoel en het genieten kan beginnen.
Het was veel geregel wat betreft corona en alle regels in de verschillende landen maar wat heerlijk dat we met de camper zijn zoveel rust geeft het.
We hebben 26 juli de camper opgehaald bij het camperbedrijf Oortgiese, alles werd rustig en goed uitgelegd ze nemen echt de tijd voor je super fijn. We gingen vol vertrouwen op weg naar huis om ons huis voor de komende tijd in te pakken. Alles erin en dan nog even slapen om vroeg in de ochtend op avontuur te gaan.
We gingen samen met vrienden deze geweldige reis maken. We waren al vroeg op onze eerste plek van bestemming en hebben besloten nog een stuk door te rijden om de volgende dag niet zoveel te hoeven rijden. Op onze camping aangekomen in Duitsland de camper neergezet stoelen eruit en de stekker in de camper en genieten van de quality time heerlijk zoveel rust.
De volgende dag zijn we vertrokken naar Slazburg daar waren we al vroeg omdat we de dag ervoor iets meer hadden gereden. De camper weer neergezet fietsen van de camper en op de fiets naar Salzburg wat een luxe dat je alles zo hebt staan en dus kan genieten van de omgeving en het mooie van wat het land te bieden heeft.
In Mautendorf hebben we een kasteel bezocht de bergen beklommen en genoten van het geweldige uitzicht. We genieten, heerlijk eten veel plezier en geen zorgen over ons huis (als er iets was stuurde we een app en kregen vrijwel gelijk antwoord zo fijn en super geregeld ben zo blij dat we bij Oortgiese een camper hebben gehuurd).
We gaan vandaag voor een week Slovenie in de camper rijd super en kan de gekke of iets mindere wegen goed aan. We hebben de eerste paar dagen op kamp koren gestaan aan de soca rivier. Wat een mooi gebied gewandeld, raften en genieten wat een natuur. Daarna zijn we naar Bled gereden daar veel gefietst, rodelen, zwemmen en suppen naar het eiland.
Op weg naar Italie zijn we nog even naar de groten van postonja geweest de campers zetten we op de parkeerplaats eten en drinken daar nog wat en gaan vervolgens de grotten in geweldig wat bijzonder mooi daar in de berg.
In Italie stonden we op een magische plekje met de camper aan de rand van de zee met uitzicht over Venetië. Met de boot op 20 minuten van Venetië wat geweldig zo dichtbij. De schepen varen langs de camping in niet corona tijd ook de cruise schepen geweldig om te zien echt een aanrader camping Fucina. Na twee nachten doorgereden naar het Ledro meer even lekker genieten van het weer de omgeving en elkaar.
We gaan weer richting huis nog een paar dagen in Oostenrijk Prutz. Het was de dag dat we aankwamen erg warm dus camper waterpas zetten en we zijn heerlijk gaan zwemmen.
De volgende dag zijn we met de bus naar Serfaus gegaan een lift kaart gekocht en de bergen in. Rodelen, wandelen en heerlijk eten. De dag erna met de bus naar Fiss weer een heerlijke dag in de bergen we hebben genoten.
We gaan weer verder vandaag heerlijk stoelen in de camper en rijden maar. Nog twee dagen in Duitsland en dan naar huis. Thuis aangekomen de camper schoonmaken en de volgende dag inleveren bij Oortgiese
Bedankt voor jullie goede service echt top we huren graag nog een keer een camper bij jullie.

Groeten Fenke Egging, Peter Uffelie en de kinderen

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *