Harry en Wil;Duiven

Na onze goede ervaringen bij onze camperreis door Portugal in 2017, hebben we voor onze camperreis door Italië opnieuw bij Oortgiese een camper gehuurd. Volgens afspraak stond er een mooie camper, welke hagelnieuw bleek te zijn, met slechts 16 km op de teller, klaar, waarmee wij direct konden vertrekken. Wat een genot om met zo’n mooie, volledig ingerichte camper op pad te kunnen zijn. Via de Moezel zijn we naar Italië gereden waar we, via het Lago Maggiore, Cinque Terre, Lucca naar Rome zijn gegaan, voor een 2-daagse stedentrip. Via het Nationaal park d’Abruzzo zijn we naar de oostkust gereden waar we het schiereiland Gargano en Bari bekeken. Via de Trulli’s in Alberobello zijn we naar Lecce gegaan, bijna het zuidelijkste puntje van de hak van de laars.

Via de Amalfikust, Pompei, Napels en de Vesuvius zijn we naar Florence gereden. Onderweg in Orvieto werden we verrast door de 420 jaar oude, prachtige Duomo Orvieto. Wat een pracht en praal !!  In Florence was het een drukte van belang, maar zeker de moeite waard. Wat een prachtige stad is dat, waar je zeker eens geweest moet zijn. Via het Gardameer, waar we Verona, Garda, Lazise, Peschiera en Sirmione bezochten zijn we terug gereden naar Nederland. Na een paar uur poetsen hebben we de camper, na 5500 km in 6 weken, weer ingeleverd. Samen we 2 andere stellen kregen we in de kantine koffie en konden we onze ervaringen uitwisselen.

Een camper kan je natuurlijk overal huren, maar Oortgiese geeft er een bonus bij. Goeie service, een vriendelijke en amicale benadering, zorg onderweg en dat alles voor een redelijke prijs. Wij komen zeker terug.

7 mei 2019,

Harry en Wil van Schoonhoven

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *