Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper van Oortgiese Campers op vakantie zijn geweest maar zeer zeker niet de laatste keer.

De camper waar we op pad gingen was van alle comfort en luxe voorzien en het was een rijgenot om met een 130pk camper on route te gaan.

Wij hebben 3 weken door de Toscane getoerd waarbij we dat schitterend plaatsen Pavia, Perugia (Meer van Trasimeno), Siena en Florence hebben bezocht.

Door de krachtige motor werden de dolomieten voor de camper een kinderspel en de terrascampings waarbij sommige een stijgingspercentage van ruim 12% hadden was voor de camper een fluitje van een cent en aan het eind van het smalle weggetje werden we getrakteerd op een fantastische panorama camper plaats.

Op de terugweg naar Nederland hebben we ”last but not least” Campeggio Quai – Iseo aangedaan waar we op een schitterende camperplaats stonden met uitzicht op het meer.

Kortom, we hebben met volle teugen genoten van onze giro door de Toscane.

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om de medewerkers te bedanken voor de klantvriendelijke benadering en de professionele service, chapeau!

Met vriendelijke groeten en hopelijk tot volgende jaar.


Wim en Maria Hermans (Angerlo)

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *