Marcel en Betty, (Driel)

Vorig jaar voor het eerst met een camper op vakantie, goed op weg geholpen door Linda en Han, hebben we enorm genoten van de vrijheid die je met een camper hebt. Dus was het voor ons niet lang nadenken om weer een camper te huren bij Linda en Han. Toen kregen we het bericht dat Linda en Han er mee stopte en dat Joost en Jarno het bedrijf over hadden genomen. Dat was even aftasten of we hetzelfde vertrouwde gevoel zouden krijgen als bij Linda en Han. Na het eerste mail contact was dat zelfde vertrouwde gevoel er en zijn we er weer helemaal voor gegaan. Zonder vooraf in Baak te gaan kijken welke camper we wilde huren, hebben we via internet gekeken en zijn voor de luxe semi integraal camper gegaan. Na diverse mailtjes met Joost was het allemaal geregeld.

Vrijdag 15 juni 2013 was het zover, we gingen Joost ontmoeten en de camper ophalen. Zoals Joost in de mail over kwam, zo is hij ook in het echt. Dus de vertrouwensband was er. Na enige uitleg, het was tenslotte een andere camper dan vorig jaar, en met een fles wijn in de koelkast, namen we de camper mee.

Onze reis ging beginnen. Via Denemarken naar Zweden en daarna naar Noorwegen. We hebben vier dagen door Zweden gereisd om vervolgens op de Noordkaap te belanden. Dit was een bijzondere ervaring, met de camper midzomer nacht beleven. Oftewel, de zon scheen en bleef schijnen, 24 uur per dag! Daarna via de Atlantic Road, langs de kust en door het midden van Noorwegen terug richting Zweden. Langs besneeuwde bergtoppen, kletterende watervallen, door tunnels en met diverse veerboten was de trip weer bijzonder. Helaas was het erg regenachtig weer en een koude wind. Na twee weken door Noorwegen toeren, besloten we om via Zweden en Denemarken naar Friesland in Nederland te rijden. Naar het mooiere weer.

Dit is het voordeel van de vrijheid die je met de camper hebt, je gaat en staat waar en wanneer je maar wilt. Drie weken waren helaas weer snel voorbij, maar dat is ook een teken dat het goed geweest is. En het was goed geweest, mede dankzij de goede service van Oortgiese, Joost en Jarno. Tot volgend jaar. Marcel en Betty

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *