Andrea en Zonen

Yehhh eindelijk is het zover. De gereserveerde camper mag ik ophalen bij Oortgiese campers. Daar werd ik zeer leuk ontvangen door Thea.
Na een duidelijke uitleg hoe alles in en om de camper werkt, kon ik op pad. Thea bleef nog een paar meter naast mij in de camper zitten omdat ik nog nooit in zo’n grote camper (automaat) gereden had. Maar t ging perfect. Uhh o ja laten we de buitenspiegels uitklappen,dan zien we iets meer. Hihi. Geweldig, wat een mooi begin.

Samen met de kinderen ging ik op weg naar België. Spannend is het wel om met een grote camper op de smalle weggetjes te rijden. Bult op en af maar ging goed. Daar een camperplaats gezocht m.b.v. de boekjes die in de camper lagen, om te overnachten.
Het werd donker en tijd om te gaan slapen. Dus de deuren even op slot doen. Tjeee hoe zit dit nou. Deurtje open, deurtje dicht. Er omheen lopen , aan de bestuurderskant weer in… deur weer proberen en…weer niet op slot. T leek wel toneel. Zo gelachen maar op slot, ho maar. 2 dagen later komt mijn zoon erachter hoe t zit. Zo simpel, je moet t effe weten.

Vanuit Belgie door naar Frankrijk. Daar een supermooie camperplaats gevonden. Ondanks dat we heerlijke broodjes konden bakken in t oventje van de camper, wat overigens een luxe was, kwam daar een bakkertje het terrein op waar we stokbrood, croissantjes en vele andere lekkernijen konden kopen. Geweldig!
Even douchen in de camper was prima te doen om vervolgens voldaan op het hefbed in slaap vallen. Dit sliep goed.

De week vloog voorbij en de camper moest weer worden ingeleverd. Ook bij terugkomst weer een leuk ontvangst door Thea.
Gezellig na gekletst en de camper even nagelopen.
Zoals ik met de camper ben weggereden zo ben ik ook weer teruggekomen. Mijn eigen auto werd netjes voor mij klaargezet, op naar huis.

Maar die glimlach….is niet meer verdwenen!!!

Dank jullie wel voor deze superweek met jullie camper. En is zeker voor herhaling vatbaar!

Groetjes Andrea en zonen
door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *