Arie & Annemarie; Nieuwegein

 

Na googelen uiteindelijk terecht gekomen bij camperverhuur Oortgiese van wege goede recenties. Na een bezoek aan deze verhuurder was al snel de beslissing genomen om een camper te huren met een kingsize bed. Onze ervaring met een camper was 4 jaar geleden in Nieuw-Zeeland, waar we 6 weken hebben rondgetoerd. Een geweldige vakantie, die nu een vervolg kreeg bij Oortgiese.Vanuit Nieuwegein waar we de camper hebben geladen op het oprijpad van onze buren vanwege de lengte 7,50 m.Op 8 aug j.l vertrokken richting Italië, Gardameer via 2 tussenstops. Vanwege de hoge temp. en de drukte op de camperplaatsen,daarna richting Oostenrijk waar het 10 gr. minder warm was 25 graden. In Sillian Zuid-Tirol begonnen en veel langs de rivier de Drau gefietst. Verder heel Oostenrijk door gecrosst van allerlei mooie meren naar de Donau ,waar we ook veel gefietst hebben.

Het terugkomen na het fietsen bij de camper is alsof je thuiskomt,koelkast open en een lekker koel biertje doet de vermoeienis van het fietsen snel vergeten. Ook de kookgelegenheid voldeed uitstekend, waardoor we heerlijk hebben kunnen genieten van onze maaltijden.

Alle schitterende ervaringen met deze voortreffelijke camper en de service tijdens de reis en de warme ontvangst van Joost en Janno heeft bij ons een gevoelge snaar geraakt, dat zal zeker tot een vervolg zal leiden .

Groetjes en met liefde Arie en Annemarie uit Nieuwegein

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *