Ed en Kim

Het voelt inmiddels alweer als heel lang geleden dat we vakantie hebben gehad, terwijl het in werkelijkheid iets meer dan een maand geleden is……

Wel hebben we echt een supervakantie gehad. Wat een gevoel van vrijheid geeft het om met een camper op pad te gaan. Buiten het feit dat we veel hebben gezien, was het ook heerlijk om (aangekomen op de plek van bestemming) binnen 15 minuten gesetteld te zijn. Luifeltje uit, stoeltjes voor de camper…. Vakantiemodus aan!!

Voor ons was het de eerste keer met de camper op vakantie. Het was een heerlijke ervaring. Vooral omdat we nu eindelijk DE manier hebben gevonden waarop we echt gevoel van vakantie en vrijheid hebben. Ik (Kim) ben namelijk nierpatiënt en afhankelijk van de dialyse. Thuis heb ik naast mijn bed een machine staan, waardoor ik niet naar het ziekenhuis hoef om gedialyseerd te worden. Op vakanties mag ik gebruik maken van een ‘draagbare’ machine (nog 35 kilo). De afgelopen jaren was het telkens een gedoe hoe we de spullen hiervoor toch mee moesten krijgen….

Door met de camper te gaan, hadden we ons huis bij ons. Hierdoor kon ik gewoon mijn dialyses bijna net als thuis uitvoeren. Daarom voor ons nog zeker voor herhaling vatbaar.

Groeten Ed en Kim

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *