Familie Klompsma

In de meivakantie van 2021, hebben wij als startende camperaars, een camper gehuurd van Oortgiese. Al toen we de camper ophaalden merkten we hoeveel tijd er voor ons werd genomen om alles uit- en toe te lichten. Na ruim een uur uitleg konden we de camper meenemen en kon de grote reis beginnen.

De camper zelf was geweldig. Veel ruimte, alles was aanwezig. Het was 1 groot feest voor ons en onze drie kinderen. In twee weken hebben we letterlijk een rondje Nederland gemaakt. Van Zuthpen naar Sittard, van Oisterwijk naar Goes en van Briele naar Texel. 

Halverwege de vakantie hadden we een klein akkevietje met de camper: hij wilde niet meer starten. Na een paar keer heen en weer bellen met het servicenummer van Oortgiese was het vermoeden dat de accu leeg, waarschijnlijk stuk was. Binnen een half uur reed er iemand onze kant op met een vervangende accu en een vervangende camper! Echt geweldige service. De accu bleek stuk, die werd ter plekke vervangen door hele aardige mensen. Daardoor konden wij nog diezelfde avond onze reis in dezelfde camper verder voortzetten. Was dat niet gelukt dan hadden we de andere camper gekregen. Echt fantastische service. Juist op dit soort momenten herken je wanneer bedrijven hun klanten echt op 1 zetten. We mochten de camper, zelfs een dag later inleveren.

Na 2 weken zat onze reis erop en hebben we de camper weer ingeleverd. Na een korte check, een kop koffie en een doosje chocolaatjes mee kijken we terug op een fantastische vakantie. Wij kunnen Oortgiese echt van harte aanbevelen. 

Familie Klompsma

mei 2021

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *