Henk & Christina ; Doetinchem

raben-e1414596476435Beste Janno en Joost,

Het is ons meer dan uitstekend bevallen. Geen enkele opmerking. Het was een uitstekende camper voor een eerste kennismaking met camperen.

Zeker voor herhaling(en) vatbaar. Compact en toch voldoende ruimte. Alle benodigde voorzieningen aan boord en een zeer ruime garage. Vertrokken met de fietsen in de garage maar na een dag de fietsen achterop gedaan. Fluitje van een cent. De achteruit-rij camera en de spiegels gaven een prima beeld en geruststellend gevoel. Ook de sterke stijgingen en de smalle wegen werden zonder problemen genomen. De bedden, het toilet, het koken, de opbergruimtes waren uitstekend. Heerlijk rondgereden.

We zijn vanuit Amsterdam naar de Moezel gereden. Daarna naar de Rijn en we eindigden in Willingen (Sauerland). Hoewel ik zelf in een automaat rij was het schakelen geen probleem.

Bovendien zijn, waren we erg tevreden over de wijze waarop jullie ons adviseerden. Helemaal top en helder. Daarvoor onze dank. Het heeft ons zeer gerust gesteld en geholpen bij een nieuw avontuur.

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *