Henny, René, Anouk en Jasper vriezen ;Etten

Telkens als we met onze vouwwagen op vakantie gaan en dan eindelijk rustig kunnen gaan zitten nadat we hem hebben opgebouwd, komt er weer iemand met een camper aanrijden die na 5 minuten al rustig in zijn stoeltje aan het uitrusten is van zijn reis.

En telkens dachten we: ‘dat lijkt ons nou ook wel eens wat.’

Onze zoon zou dit jaar zijn eerste marathon gaan lopen in Valencia en het leek ons mooi om hem daar aan te moedigen. Aangezien wij niet zulke hotelmensen zijn en het nou niet zo’n goed idee leek om in november met de vouwwagen op pad te gaan Hebben we besloten om eens te ervaren hoe het reizen met een camper zou gaan. Wat een ervaring zeg, je rijd er zeer ontspannen in en wij hebben per dag 650 km afgelegd. De eerste overnachting in Frankrijk bij een mooi kasteel was al geweldig, en de volgende dag na een heerlijk ontbijt hoef je alleen nog maar de stroomkabel op te rollen, gaskraan dichtdraaien en rijden maar. In Spanje zijn in november meer campings geopend en meer keuzemogelijkheden.

De camperplaats net buiten Valencia was heel geschikt en binnen een half uur was je met de metro in hartje Valencia en nog goedkoop ook. We hebben de marathon gezien waar 28000 mensen aan deelnamen heel indrukwekkend allemaal en onze zoon heeft hem ook nog eens uitgelopen ook, super. Prachtige dagen gehad en telkens weer thuiskomen in je (eigen) huis op wielen, want zo voelt het echt. Op de terugweg langs de kust kon je de camper zo langs het strand parkeren en zo dus een dagje zee meepikken (24 graden). Lyon hebben we vanwege een navigatiefoutje zeer goed bezocht , met een grote camper op een driebaansweg in de avond midden in het centrum geeft een wel erg knus gevoel. De camper was van alle gemakken voorzien en voelt erg vertrouwd aan. De 14 dagen waren zo voorbij en we gaan dit zeker vaker doen. Ook vonden wij het prettig dat we gelijk geholpen werden toen we tijdens de reis nog wat vragen hadden.

Jullie hebben het voor ons mogelijk gemaakt om een onvergetelijke ervaring te maken. Bedankt.

Henny, René, Anouk en Jasper vriezen

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *