Nico en Yolanda; Doetinchem

Reisverslag van Nico en Yolanda Dekker uit Doetinchem, maart/april 2018

Nadat we al drie keer eerder een camper hadden gehuurd voor twee weken, hadden we besloten om nu voor vier weken te huren. We zijn sinds kort met pensioen, dus alle tijd, en we kunnen nu zelf het tijdstip bepalen.
De keus viel op een camper van Oortgiese, waar we twee jaar geleden voor het eerst kennis mee maakten tijdens een open dag, en dat gaf ons direct een goede indruk.
We konden nu een langere reis maken en dus uitproberen of het echt wel iets voor ons was, dat “camperen”.
We vertrokken op 23 maart en reden zo via Duitsland door Oostenrijk naar Italië, eerst naar Toscane en zo langzamerhand via Umbrië naar La Marche.
De ene keer bleven we één nacht op een camping of camperplaats, de andere keer meerdere nachten.
Ons doel was het plaatsje Castelfidardo, in de buurt van Ancona, te bezoeken vanwege de al eeuwenoude fabricage van accordeons. Daar hadden we vorig jaar iets van op de televisie gezien, Yolanda speelt namelijk accordeon.
Het was maar een klein dorpje op een berg, maar heel erg de moeite waard, waar nog steeds alles in het teken staat van de accordeon, met nog een paar fabriekjes en een paar musea.
Na het bezoek zijn we verder getrokken naar de Adriatische zee, naar Rimini, en vervolgens via Bologna weer noordelijk gegaan naar het betere weer in Oostenrijk en via Duitsland, waar we nog een overnachting in het mooie Sauerland hadden, naar huis.
Zo zijn de weken voorbijgevlogen en hebben we een mooie vakantie gehad met een prima camper van Oortgiese.
Iedereen die een camper wil huren of kopen kunnen wij Oortgiese van harte aanbevelen. Daar werken, Janno en Joost, gedreven mensen met een passie voor campers en ongelofelijk klantvriendelijk, met ook allemaal fijne medewerkers.
De volgende keer gaan we met onze eigen camper op reis, gekocht bij Oortgiese.

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *