Theo en Yvonne (Ede)

Beste Joost en Janno
sloof-e1382949561181We zijn nu enkele dagen terug van een absoluut heerlijke vakantie met een bij jullie gehuurde camper.

Onze eerdere reizen waren altijd mooie (rond)reizen in diverse landen in de meest luxueuze hotels.
Aanvankelijk waren we vooraf licht sceptisch omtrent de luxe van een campervakantie.
Het was voor mijn vrouw (58) en mijzelf (60) de eerste maal om te gaan kamperen.
In tegenstelling tot de eerdere (achteraf onterechte) ongerustheid is het ons zo heerlijk bevallen om te reizen per luxe Camper.

De vrijheid om te reizen, te gaan en te staan waar je spontaan wil en bovenal te genieten van het schitterende landschap al rijdende door de magnifieke natuur van Frankrijk, Andorra en Spanje was een verrijking op de wijze waarop het gebeurde. Het gemak van het niet moeten in- en uitpakken van de koffers omdat alles keurig een vaste plaats had en de faciliteiten die de Camper bood was in 1 woord PERFECT!

sloof1-e1382950385917Normaal gesproken gaan we meestal uit eten, maar de faciliteiten in de camper waren dermate goed dat we genoten hebben van de warme avonden en veelal romantisch genietend van een goed glas wijn bij de camper buiten gegeten hebben. Ondanks dat wij geen enkele camperervaring hadden, was jullie goede voorbereiding en begeleiding zodanig dat we onderweg geen enkel probleem ervaren hebben, hiervoor onze dank!

.

Zoals de plannen nu zijn zullen we hoogstwaarschijnlijk het volgende jaar nogmaals graag gebruik maken van een van jullie campers en dan mogelijk 3 of 4 weken naar Italië gaan.

met vriendelijke groet,

Theo en Yvonne

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *