Vincent en Ellen;Dinxperlo

Even helemaal weg…….

Na de zomervakantie 2016 meteen het plan gemaakt om in de meivakantie 2017 10 dagen met een camper erop uit te trekken. We hadden dit al een viertal keren eerder gedaan maar dit keer voor het eerst met ons tweeën. Ja, waar zullen we een camper gaan huren ? Bij Oortgiese ( vorige eigenaren ) jaren geleden in volle tevredenheid een camper gehuurd. Nu ook maar eens kijken op de site….
Al snel hadden we onze voorkeuren doorgegeven. Janno antwoordde direct en binnen een paar uur hadden we een camper geregeld voor 10 dagen. De weken voor het vertrek hielden we nauwlettend het weerbericht van Europa in de gaten… we gaan toch ook een beetje voor het zonnige, warme weer. Woensdagmiddag 19 april werden we om 16.30 uur van harte welkom geheten bij Oortgiese en hielp Thea ons bij de uitleg. Er stond een prachtige, luxe Nexxo camper voor ons klaar en we waren zeer gelukkig toen we om 17.00 uur van het erf afreden. Eerst naar huis om alles in te pakken en nog een goede nachtrust te pakken. De volgende ochtend de knoop doorgehakt; we gaan naar Zuid Frankrijk ! In twee dagen reden we naar een camping in Bormes ( de tussenstop was op de prachtige kasteelcamping in Gigny sur Saone ) Op camping La Domaine 4 dagen genoten van zon, zee en alles wat Zuid Frankrijk te bieden heeft. Op woensdag 26 april begonnen aan de terugreis;
een stop oa op een camperplaats in La Thoronet, op een camping in Vaison la Romain ( dichtbij de Mont Ventoux) Uiteindelijk op maandag 1 mei de camper schoon ingeleverd. Wat hebben we genoten van de rust en vrijheid die het campergebruik je geeft.
Joost en Janno, we komen terug. Dank jullie wel. Het was zeker niet onze laatste camperreis !!

door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *