john en Riekie; Vlijmen


2 Jaar geleden hebben we kennis mogen maken met hetgeen Oortgiese te bieden heeft.
We gingen toen op zoek naar een camper, die voor meer dan 2 personen ruimte te bieden had : onze lieve viervoeter RiJo zou namelijk ook met ons meereizen. En dan is het wel zo prettig als het voor 2 personen én een labrador prettig wonen is.
 
Nou, en dat was het toen zeker, want tijdens de 6,5 week Noorwegen + Zweden hebben we toch heel wat uurtjes in de camper door moeten brengen, vanwege het regelmatig, slechtere weer…..

We hoefden vorig jaar dan ook geen momént na te denken, toen we plannen gingen maken voor een reis die we in mei / juni 2019 zouden willen gaan maken. (Deze keer zou het Spanje worden voor een duur van 9 weken.) Oortgiese was snel gevonden, de afspraak was snel gemaakt en de reservering betreffende een camper was evenzo snel gemaakt. De tijd voor vertrek liet alleen nog op zich wachten…….

Het verliep uiteindelijk, vanwege gezondheidsproblemen helaas anders. Spanje werd Nederland en België, 9 weken werden 4 en een halve week. Wat niet anders verliep was het genieten van het camperleven wat we hebben gehad en zeker ook het genieten van de camper zélf. Hoe fijn is het reizen met en in zo’n luxe en prima verzorgde camper ! Alles erop en eraan : fijne bedden, prima sanitair, ruime opbergmogelijkheden, keukenspullen…je kunt het zo gek niet bedenken, we kwamen niets en dan ook niets tekort !

Onze labrador had nog wel eens haar eigen ideeën over het genieten van de camper. Hoezo dan ? Nou, het was in de tijd dat we weg waren geregeld behoorlijk warm. RiJo, onze labrador, genoot dan van een flinke plons in het water en als dat niet in de buurt was, zocht ze de verkoeling op, op de voor haar ideale plek : ze kroop ónder de camper. In alle tevredenheid lag ze daar, keer op keer, alsof ze zeggen wilde : “Niet storen, ik lig hier goed.”door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *